18:44 05.03.2018

Збірні України та Італії зіграють у товариському матчі

2 хв читати
Збірні України та Італії зіграють у товариському матчі

Федерації футболу України та Італії досягли принципової домовленості про проведення товариського матчу між національними збірними двох країн.

"Деталі контракту із організації спарингу ще опрацьовують, але вже зараз можна сказати, що поєдинок відбудеться в середу, 10 жовтня 2018 року, на території Італії. Конкретне місце зустрічі та інші подробиці повідомлять пізніше", - зазначає в понеділок прес-служба ФФУ.

Окрім зустрічі з Італією, підопічні Андрія Шевченка можуть зіграти ще один контрольний матч 19-20 листопада.

Як відомо, в березні 2018 року збірна України проведе два спаринги з учасниками ЧС-2018: 23 березня - з Саудівською Аравією (місце проведення уточнюється) і 27 березня - з Японією (у бельгійському Льєжі).

Восени ж 2018 року збірна України зіграє 4 матчі в рамках нового турніру Ліга Націй УЄФА: 6 вересня на виїзді і 16 жовтня на своєму полі з Чехією, 9 вересня на своєму полі і 16 листопада на виїзді - зі Словаччиною.

Як повідомлялося, Ліга нація дає додаткову можливість пробитися на чемпіонат Європи 2020 року. 20 з 24 учасників Євро-2020 будуть визначені у відбірковому турнірі в березні-листопаді 2019 року. А ще чотири путівки на чемпіонат розіграють у матчах плей-оф серед переможців груп у чотирьох дивізіонах Ліги націй.

Таким чином, у разі невиходу на Євро-2020 через стандартний відбірковий турнір і при цьому успішного виступу в Лізі націй збірна України зможе поборотися за вихід на Євро-2020 з кращими командами інших груп своєї ліги В.

Як повідомлялося, в групі В2 зіграють Туреччина, Швеція і Росія; в групі В3 - Північна Ірландія, Боснія і Австрія; в групі В4 - Данія, Ірландія та Уельс.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

Мінспорту внесло вже понад 760 осіб до переліку російських і білоруських спортсменів, які підтримують війну в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА