17:48 22.03.2018

ВР ухвалила закон про звільнення від сплати ЄСВ організаторів фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА

2 хв читати
ВР ухвалила закон про звільнення від сплати ЄСВ організаторів фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА

Верховна Рада прийняла за основу і в цілому законопроект №7516, який тимчасово звільняє від сплати Єдиного соціального внеску (ЄСВ) організаторів фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок.

Законопроект підтримали 228 народних депутатів.

"Законопроект пропонує тимчасово, до 1 червня 2018 року, звільнити від нарахування та сплати ЄСВ виплати, які здійснюються за виконання робіт або надання послуг на території України або за її межами для підготовки і проведення фінальних матчів Ліги Чемпіонів УЄФА і Ліги чемпіонів серед жінок сезонів 2017-2018 років", - зазначив перший заступник голови комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Сергій Каплін, представляючи законопроект у парламенті в четвер.

Згідно з пояснювальною запискою до документа, у зв'язку із зобов'язаннями України щодо проведення зазначених спортивних заходів Міністерство фінансів зобов'язалося подати на розгляд Верховної Ради пропозиції звільнити від сплати податків офіційних фізичних і юридичних осіб УЄФА.

Парламент також прийняв за основу і в цілому законопроекти №7517 і №7519 з поправками до Податкового та Митного кодексів. Поправки до Митного кодексу (законопроект №7519) передбачають звільнення від ввізного мита товари, необхідні для організації фінальних матчів Ліги чемпіонів 2018 року. Документ також передбачає першочерговий пропуск їх через кордон без дозвільних документів, свідчать супровідні документи до законопроекту, якими володіє агентство "Інтерфакс-Україна".

Законопроект №7517 з поправками до Податкового кодексу тимчасово звільняє від оподаткування податком на доходи фізичних осіб (ПДФО) і військовим збором кошти і доходи нерезидентів та роботи і послуги з підготовки до зазначених заходів, зазначено в пояснювальній записці до документа.

Крім того, законопроект до 26 травня 2018 року припускає звільнення від оподаткування податком на додану вартість (ПДВ) ввезення необхідних для організації матчів товарів, зокрема транспортні засоби, тимчасово ввезені на територію України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА