16:35 12.04.2018

БФ Порошенко і ФФУ ініціювали флешмоб "Запроси особливого друга на футбол" на фінал ЛЧ серед жіночих команд

2 хв читати
БФ Порошенко і ФФУ ініціювали флешмоб "Запроси особливого друга на футбол" на фінал ЛЧ серед жіночих команд

Благодійний фонд Петра Порошенка, який очолює його дружина Марина Порошенко, і Федерація футболу України ініціювали акцію з метою дати можливість дітям із особливими потребами, дітям воїнів АТО і дітям переселенців зі сходу України та Криму відвідати фінал Ліги Чемпіонів УЄФА 2018 року серед жіночих команд, що відбудеться 24 травня в Києві.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", у четвер у Будинку футболу М.Порошенко і президент ФФУ Андрій Павелко презентували благодійний флешмоб під назвою "Запроси особливого друга на футбол".

У рамках презентації ініціативи М.Порошенко вручила перші 200 благодійних квитків дітям з особливими освітніми потребами, дітям воїнів АТО, дітям переселенців зі сходу України та Криму, а також учням дитячо-юнацьких футбольних шкіл.

Дружина глави держави звернулася до всіх небайдужих громадян України, до соціально активного бізнесу і футбольних уболівальників із проханням підтримати флешмоб - придбати квитки на фінал жіночої Ліги Чемпіонів УЄФА 2018 року і подарувати їх своїм "особливим друзям".

"Для України велика честь приймати фінал і чоловічої, і жіночої Ліги Чемпіонів 2018 року, оскільки це є показником довіри до нашої держави з боку європейських партнерів. Я впевнена, що Київ гідно зустріне фіналісток жіночої Ліги Чемпіонів, а це можуть бути команди з Англії, Німеччині та Франції", - зазначила М.Порошенко.

У свою чергу, президент ФФУ А.Павелко зазначив, що фінал жіночої Ліги Чемпіонів в Києві є чудовою можливістю залучити дітей до заняття спортом. Він наголосив, що розвиток жіночого футболу є одним із пріоритетів діяльності ФФУ, і хоча поки що українські жіночі команди не досягали великих успіхів, але за належної підтримки і розвитку, він сподівається, що ці успіхи прийдуть у майбутньому.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА