19:39 14.04.2018

"Барселона" побила рекорд чемпіонату Іспанії, який протримався 38 років

2 хв читати
"Барселона" побила рекорд чемпіонату Іспанії, який протримався 38 років

"Барселона" в матчі 32-го туру чемпіонату Іспанії виграла у "Валенсії" з рахунком 2: 1. У першому таймі гол забив Луїс Суарес, у другому відзначився Самуель Умтіті. В обох випадках гольову передачу віддавав бразилець Філіпе Коутіньйо. У "Валенсії" з пенальті на 87-й хвилині забив Дані Парехо - голкіпер "Барселони" Марк-Андре тер Штеген вгадав, куди проб'є суперник, але м'яч проскочив у ворота під ним.

Каталонці продовжили безпрограшну серію до 39 матчів і оновили іспанський рекорд. Раніше він дорівнював 38 матчів і, крім "Барселони", належав "Реалу Сосьєдад", який встановив найвище досягнення в 1979/1980 роках.

У цьому сезоні з 32 матчів "Барселона" виграла 25, ще сім матчів за участю каталонського клубу завершилися внічию. Минулий сезон каталонці завершили сім'ю перемогами поспіль.

"Барселона" продовжує лідирувати в таблиці чемпіонату. Вона випереджає "Атлетіко" на 14 очок, однак мадридці свій матч 32-го туру ще не зіграли - вони зустрічаються з "Леванте" 15 квітня. "Валенсія" після цієї поразки залишилася на третьому місці, але 15 квітня її може обійти "Реал", який в гостях грає проти "Малаги".

Каталонці зберігають шанси тільки на два титули в цьому сезоні. Крім чемпіонату Іспанії, вони також можуть виграти Кубок країни. Фінальний матч між "Севільєю" та "Барселоною" відбудеться 21 квітня.

Напередодні видання Sport.es повідомило про те, що в кінці сезону тренер "Барселони" Ернесто Вальверде може втратити свою посаду через невдачі в Лізі чемпіонів. У чвертьфіналі європейського турніру "Барселона" поступилася "Ромі": вдома каталонці перемогли з рахунком 4: 1, але потім поступилися в гостях 0: 3 і вилетіли з турніру.

Вальверде, за відомостями іспанського видання, зможе зберегти свій пост тільки в тому випадку, якщо "Барселона" виграє обидва титули, а "Реал" не зможе вийти в фінал Ліги чемпіонів. Мадридці в півфіналі зустрічаються з "Баварією".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА