13:49 17.04.2018

Фінал ЧЛ в Україні відвідають понад 50 тисяч іноземних уболівальників

2 хв читати

 Перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий заявляє, що на проведення фінальних матчів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жінок у сезоні 2017/2018 очікується прибуття до країни понад 50 тис. іноземних уболівальників, з огляду на що правоохоронні органи мають ефективно спланувати всі питання гарантування безпеки заходів.

"Наприкінці травня Україна прийматиме, без перебільшення, один із наймасштабніших міжнародних заходів цього року - фінал Ліги чемпіонів УЄФА. Ці матчі столиця зустрічатиме 24 травня на стадіоні "Динамо" ім. Лобановського - фінал Ліги чемпіонів серед жінок, а 26 травня на НСК "Олімпійський" - фінал Ліги чемпіонів. При цьому саме останній потребуватиме найбільш посиленої уваги з боку поліції, адже його прогнозовано відвідає понад 50 тис. іноземців", - наводить слова С.Ярового прес-служба МВС України у вівторок.

Перший заступник міністра зазначив, що більшість уболівальників приїде в Україну неорганізовано. Окрім фанатів, які безпосередньо відвідають НСК "Олімпійський", футбольні функціонери не виключають прибуття до 5 тис. прибічників кожної з команд, які відвідають столицю України без квитків для підтримки звіюй команди на території "Фестивалю чемпіонів" або так званої фан-зони.

"Починаючи з 21 травня керівникам усіх головних управлінь необхідно перевести діяльність Ситуаційних центрів у надзвичайний (позаплановий) режим роботи. Окремо фокусую увагу на цьому керівників поліції прикордонних регіонів. Адже близько половини іноземних уболівальників подорожуватиме наземними видами транспорту. У цих областях необхідно додатково розгорнути роботу "локальних" оперштабів. У першу чергу це стосується автомобільних, залізничних пунктів пропуску через державний кордон, а також міжнародних аеропортів "Львів", "Одеса" і "Харків", - сказав С.Яровий.

Він зазначив, що на період проведення матчів, окрім сил поліції з інших регіонів, до охорони громадського порядку в Києві також буде залучено близько 3 тис. нацгвардійців.

С.Яровий зазначив, що перед футбольними матчами абсолютно всі підрозділи пройдуть спеціальні та командно-штабні навчання, а також до зазначених навчань будуть залучені сили та засоби навчальних закладів МВС, Нацгвардії, Держприкордонслужби, ДСНС і Міграційної служби.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА