15:55 11.05.2018

Безпеку на фінальному матчі Ліги чемпіонів у Києві підтримуватимуть близько 12 тисяч правоохоронців - МВС

2 хв читати
Безпеку на фінальному матчі Ліги чемпіонів у Києві підтримуватимуть близько 12 тисяч правоохоронців - МВС

Міністерство внутрішніх справ України розробляє алгоритм дій щодо підтримки публічної безпеки під час проведення фінальних матчів жіночої та чоловічої Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2017/2018, які відбудуться в Києві 24 і 26 травня, правопорядок забезпечуватимуть близько 12 тисяч правоохоронців,

"На час проведення фінального матчу Ліги чемпіонів планується залучити близько 12 тисяч правоохоронців. З них 6 тисяч поліцейських, 3 тисячі нацгвардійців, тисяча прикордонників та інші підрозділи", - цитує прес-служба МВС України першого заступника міністра Сергія Ярового у п'ятницю.

За словами С.Ярового, всі органи системи МВС відпрацьовують алгоритм дій щодо підтримки публічної безпеки на час проведення матчів ЛЧ.

"Сьогодні ми відпрацюємо в аеропорту "Бориспіль" заходи, пов’язані з фінальним матчем Ліги чемпіонів. Ми повинні скоординувати свої дії з метою забезпечення публічного порядку та безпеки. Низку заходів ми вже провели. Це робота наших ситуаційних центрів. А також уже перевірили локації, де розміщуватимуться гості та команди", - зазначив перший заступник міністра.

Крім того, він наголосив на важливості посилення співпраці з міжнародним бюро Інтерполу.

С.Яровий заявив: "У нас не повинно залишитися жодних проблемних питань. Я хотів би звернути увагу на роботу нашого (Укрбюро - ІФ) Інтерполу. Обов'язково треба налагодити комунікацію з офіцерами поліції, які прибудуть разом із командами".

За його словами, основне навантаження лежатиме на міжнародному аеропорту "Бориспіль", також іноземні гості прибуватимуть до "Жулян", аеропортів Харкова й Одеси.

За інформацією МВС, загалом очікується прибуття понад 20 тисяч уболівальників, учасників та офіційних делегацій, більшість з яких прибудуть чартерними рейсами.

У свою чергу директор Департаменту охорони державного кордону Держприкордонслужби Юрій Гресько нагадав, що прикордонний контроль прибуття вболівальників здійснюватиметься на пріоритетній основі.

Він також додав, що планується організувати пропуск уболівальників групами, а дані про тих, хто перетинає кордон, перевірятимуться за попередньо складеними списками.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА