21:10 13.05.2018

Брати Суркіси спростовують чутки щодо продажу київського "Динамо"

2 хв читати
Брати Суркіси спростовують чутки щодо продажу київського "Динамо"

Президент київського "Динамо" (Київ) Ігор Суркіс спростував інформацію про те, що клуб може бути проданий іншим власникам.

"Просто подивіться на наших дітей, як вони одягнені, на те, як функціонує клуб, немає заборгованості із зарплат ані перед футболістами, ні перед співробітниками. Ці чутки розповсюджуються спеціально, щоб дестабілізувати обстановку. Так, ніхто не приховує, що сьогодні важка фінансова ситуація , але не тільки у "Динамо", а в країні, в цілому. Зараз важче, ніж було кілька років тому, але нічого страшного, ми впораємося. Клуб буде функціонувати", - сказав він у неділю після покладання квітів до пам'ятника легендарного тренера Валерія Лобановського, повідомляє офіційний сайт клубу.

І.Суркіс зазначив, що у "Динамо" зараз влилося багато молодих гравців і переконаний, що з часом вдасться створити боєздатну команду, яка буде домагатися серйозних результатів. При цьому президент клубу підкреслив, що команда у разі необхідності буде точково посилюватися, і цього літа може запросити 2-3 футболістів на проблемні позиції.

"Футбол не буває без поразок, але також він не буває і без перемог. А з приводу того, що я маю продати клуб або віддати його комусь, це вирішувати не тим людям, які нічого не вклали в футбол і нічого для нього не зробили. Запевняю вас, "Динамо" Київ було, є і буде", - заявив Суркіс.

У свою чергу його брат, віце-президент УЄФА Григорій Суркіс також назвав чутки про продаж "Динамо" безпідставними.

"Якщо ви звернетеся до гравців, тренерів, тих людей, які обслуговують команду, працівників, а це величезна кількість людей, близько тисячі, і вони працюють для того, щоб усі клубні команди мали всі, то вони вам скажуть, що заборгованості із зарплати немає навіть на один місяць. А щодо того, що Ярославський або китайці, або хтось інший хоче купити "Динамо", то це не обговорюється, тому що воно не продається!", - підкреслив він.

"Для мого брата доля "Динамо" має величезне значення. Він з дитинства любить цю команду, а коли став президентом, ніхто і ніколи не міг його дорікнути, що клуб не фінансується. Так, сьогодні в країні йде війна, є обставини, при яких такі легіонери, як раніше, не хочуть сюди їхати, а ті, що знаходяться тут, залишають Україну", - зазначив Г.Суркіс.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

Мінспорту внесло вже понад 760 осіб до переліку російських і білоруських спортсменів, які підтримують війну в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА