23:08 13.05.2018

"Шахтар" залишається кращим клубом України

1 хв читати
"Шахтар" залишається кращим клубом України

Президент "Шахтаря" Рінат Ахметов вважає, що команда за правом заслужила перемогу в чемпіонаті України з футболу нинішнього сезону.

"За два останні сезони "Шахтар" виграв п'ять трофеїв. Це означає, що, незважаючи на всі труднощі, наш клуб залишається найкращим в Україні. У цьому сезоні команда показала чудову гру в Лізі чемпіонів. Ми пройшли нелегку чемпіонську гонку, проявили характер і за правом тримаємо в руках золоті медалі і Кубок України. Далеко від дому і рідних трибун "Шахтар" ще раз захистив свій статус команди № 1", - сказав він у привітанні, опублікованому на офіційному сайті клубу.

Р.Ахметов подякував за виконану роботу головного тренера Паулу Фонсека і тренерський штаб "Шахтаря", футболістів, увесь менеджмент і персонал клубу, а також особливо уболівальників команди.

"Найголовніше, я хочу сказати величезне спасибі всім вболівальникам "Шахтаря". Сьогодні кожен з вас - чемпіон. Спасибі за те, що вірите в "Шахтар". Дякую за вашу підтримку і любов. Ми граємо і перемагаємо для вас", - підкреслив він.

Р.Ахметов зазначив, що мета "Шахтаря" і далі показувати сильну гру в чемпіонаті України і Лізі чемпіонів, радувати уболівальників яскравим, красивим, атакуючим футболом. "Амбіції  "Шахтаря" незмінні - бути кращими в кожній грі, в кожному турнірі, в кожному новому сезоні", - сказав президент "Шахтаря".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

Мінспорту внесло вже понад 760 осіб до переліку російських і білоруських спортсменів, які підтримують війну в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА