11:46 24.05.2018

Керівництво МФК "Миколаїв" має намір сприяти розслідуванню у справі про договірні матчі

2 хв читати
Керівництво МФК "Миколаїв" має намір сприяти розслідуванню у справі про договірні матчі

Муніципальний футбольний клуб "Миколаїв" має намір сприяти правоохоронцям у розслідуванні справи щодо проведення договірних матчів в українському футболі та притягненні винних до відповідальності.

"Клуб надасть усю необхідну підтримку і допомогу правоохоронним органам для виявлення і найсуворішого покарання винних в організації неправомірних дій, яким не місце в українському футболі", - йдеться в заяві клубу, оприлюдненій на його офіційному сайті.

У МФК "Миколаїв" заявляють, що систематично проводять роботу в колективі з метою викорінювання та профілактики подібних явищ, а сам клуб "у жодній формі не підтримував і не підтримуватиме або не покриватиме винних у скоєному, а також категорично виступає проти такого явища, як договірні матчі в українському футболі".

"Договірні матчі, ставки на тоталізаторах, "ліві" гроші - всі ці та інші факти, озвучені в ЗМІ за останні два дні, безумовно є ганебною сторінкою і нашого футболу, і спорту загалом. Пряме або навіть непряме згадування будь-якого тренера, футболіста або клубу (наш не виняток) - це величезна пляма в репутації... Ми переконані, що вчинки окремих осіб, що заплямували себе непристойними і протизаконними діями, не повинні позначатися на ставленні до клубу в цілому, до всіх тих, хто чесно і самовіддано робить свою справу. А ось ті, хто зрадив клуб, зрадив своїх товаришів і уболівальників, не повинні уникнути справедливого покарання", - йдеться в заяві.

Як повідомлялося, співробітники української поліції завершили спецоперацію з припинення діяльності п’яти організованих злочинних груп, які організували розгалужену систему "договірних" матчів із футболу. До цих процесів тією чи іншою мірою були залучені 35 із 52 професійних футбольних клубів України. Поліція встановила не менше ніж 50 договірних матчів за участю більшості професійних клубів.

За словами заступника голови Національної поліції України Ігоря Купранця, наразі нікого не затримано з огляду на категорію статей і санкцій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

Мінспорту внесло вже понад 760 осіб до переліку російських і білоруських спортсменів, які підтримують війну в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА