16:31 28.09.2018

Співзасновник Microsoft Пол Аллен хоче придбати лондонський ФК "Челсі"

2 хв читати
Співзасновник Microsoft Пол Аллен хоче придбати лондонський ФК "Челсі"

Співзасновник Microsoft Пол Аллен зацікавлений у придбанні лондонського футбольного клубу "Челсі" в росіянина Романа Абрамовича, повідомляє The Sun.

Зазначається, що П.Аллен вже поспілкувався на цю тему з футбольним агентом Пінхасом Захаві, який є близьким другом Р. Абрамовича.

На сьогодні 65-річний американський бізнесмен П.Аллен є власником ФК "Сіетл Саундерс", який представляє американську лігу MLS, клубу Національної баскетбольної асоціації (НБА) "Портленд", команди "Сіетл Сігокс", що виступає в американському футболі.

Раніше повідомлялося, що Р.Абрамович розглядає варіанти продажу лондонського футбольного клубу "Челсі" за суму від 3 млрд фунтів стерлінгів. Зазначалося, що він уже відхилив одну пропозицію про придбання футбольного клубу за 2,3 млрд фунтів.

У серпні газета The Times повідомляла про рішення продати футбольний клуб "Челсі". Основна причина продажу - реструктуризація активів на тлі можливих санкцій з боку США, а також проблеми з британською візою, які виникли у Р. Абрамовича навесні, після чого бізнесмен отримав ізраїльський паспорт, що дозволяє перебувати в Великобританії до 90 днів протягом півроку.

Р.Абрамович придбав футбольний клуб "Челсі" за 140 млн фунтів стерлінгів ($223 млн на той час - ІФ) у 2003 році. До цього клуб не брав перемог ні в національних першостях, ні в європейських змаганнях. З 2003 до 2018 року клуб п'ять разів вигравав чемпіонат Англії, перемагав у Лізі чемпіонів і Лізі Європи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА