20:33 28.10.2018

"Барселона" перемогла "Реал" завдяки хет-трику Суареса

2 хв читати
"Барселона" перемогла "Реал" завдяки хет-трику Суареса

"Барселона" виграла у "Реала" з рахунком 5: 1 у матчі десятого туру чемпіонату Іспанії. Гра проходила на стадіоні "Камп Ноу" в присутності майже 100 000 глядачів. Це була перша в історії зустріч між "Барселоною" і "Реалом", під час якої використовувалася система відеодопомоги арбітрам (VAR).

Забитими голами у складі "Барселони" відзначилися Філіпе Коутіньйо, Артуро Відаль, а також Луїс Суарес, який оформив хет-трик. Уругваєць став першим гравцем з 2014 року, який зумів тричі відзначитися в протистоянні "Барселони" і "Реала". Востаннє це вдавалося зробити чотири роки тому Мессі. У "Реала" єдиний гол забив Марсело, який зумів відзначитися в третьому матчі команди поспіль.

У складі "Барселони" не грав капітан команди Ліонель Мессі, який отримав перелом руки в попередньому матчі чемпіонату Іспанії проти "Севільї". Також через травми зустріч пропускали захисники Томас Вермален і Самюель Умтіті. У "Реала" матч пропустили травмований Даніель Карвахаль і дискваліфікований Вінісіус Жуніор.

Сьогоднішня перемога "Барселони" над "Реалом" найбільша за останні чотири сезони. У листопаді 2015 року мадридська команда поступилася каталонцям на "Сантьяго Бернабеу" з рахунком 0: 4. У домашньому матчі "Барселона" востаннє перемагала "Реал" з розгромним рахунком у листопаді 2010 року - тоді зустріч закінчилася перемогою "синьо-гранатових" з рахунком 5: 0.

Після десяти турів "Барселона" займає в чемпіонаті Іспанії перше місце. В активі команди 21 очко. "Реал" продовжив безвиграшну серію в Ла Лізі до п'яти матчів і опустився на дев'яту сходинку з 14 очками. В останніх п'яти турах команда один раз зіграла внічию і зазнала чотири поразки.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА