10:37 29.10.2018

"Медіа група Україна" спільно з "Волею" транслюватимуть три сезони матчів УЄФА

2 хв читати
"Медіа група Україна" спільно з "Волею" транслюватимуть три сезони матчів УЄФА

Телеканали "Футбол 1" і "Футбол 2" (входять до медіахолдингу "Медіа Група Україна") отримали права на трансляцію матчів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА на сезони 2018/2019, 2019/2020, 2020/2021, повідомила компанія-провайдер "Воля" (Київ).

"Ми раді укладенню договору в Україні з компаніями "Воля" та "Медіа Група Україна" (канали "Футбол 1" і "Футбол 2"), який надасть їм право транслювати всі матчі Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА на 2018-2021 рр. Це свідчення міцних відносин між УЄФА та "Медіа Група Україна" на території України, а також значний крок для "Волі", оскільки вона розпочала купівлю футбольного контенту", - наведено в повідомленні слова директора з маркетингу УЄФА Гі-Лорана Епштейна.

У компанії "Воля" наголосили, що спільна перемога в тендері - стратегічно важливий крок для компанії.

"Спільне право на трансляції преміального спортивного контенту - це внесок у розвиток платного телебачення та спортивного маркетингу в Україні. Це дає нам можливість надати українському споживачу і цифрові інтерактивні сервіси, високошвидкісний інтернет та ексклюзивні фільмові канали, і інноваційні спортивні продукти. Нам почесно усвідомлювати, що УЄФА також вбачає в нас надійного партнера в Україні", - наголосив генеральний директор "Воля" Джордж Жембері.

Завдяки партнерству телеканалів "Футбол 1" і "Футбол 2" з компанією "Воля" глядачі майже 15 млн домогосподарств у наступні три роки зможуть дивитися прямі трансляції матчів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА.

"Воля" отримала право на надання ОТТ-доступу до контенту телеканалів Ф1/Ф2, включно з архівами і хайлайтами всіх матчів зазначених трьох сезонів.

Як пояснили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі компанії, купивши у "Волі" ТВ-тюнер (ОТТ-обладнання), можна дивитися прямі трансляції матчів ЛЧ/ЛЄ офнет (т. зв. інтерактивне ТБ) + у додатку "Воля TV".

Компанія "Воля" обслуговує близько 2 млн абонентів кабельного ТБ та інтернету в 34 містах України, перебуває в управлінні фонду Providence Equity Partners (34,92%) і приватної міжнародної інвестиційної компанії SigmaBleyzer (15,3%) та ЄБРР (11,7%).

ТОВ "Медіа група Україна" - медіахолдинг, який об'єднує національний телеканал загального інтересу "Україна", телеканал "НЛО TV", "Індиго TV", тематичні канали "Футбол 1" та "Футбол 2", "Регіональну Медіа групу" (канали "Донбас", "34 канал", "Сигма"), сейлз-хаус "Медіапартнерство", компанію "Діджитал Скрінз" (OLL.TV, Xtra TV), продакшн-компанію "Теле Про" та холдинг "Сьогодні Мультимедіа".

Власником медіахолдингу є група "Систем Кепітал Менеджмент" Ріната Ахметова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА