08:52 27.03.2019

Збірна Люксембургу має намір опротестувати виступ бразильця за команду України

2 хв читати
Збірна Люксембургу має намір опротестувати виступ бразильця за команду України

Президент Федерації футболу Люксембургу Поль Філіп заявив, що найближчим часом організація подасть протест на виступ у складі збірної України нападника Жуніора Мораеса. "Ми підготуємо і направимо протест в УЄФА протягом вівторка", - сказав Філіп в інтерв'ю виданню RTL.

25 березня збірна Люксембургу на своєму полі поступилася українській команді в матчі відбіркового турніру до чемпіонату Європи 2020 року. Зустріч завершилася з рахунком 2: 1 на користь збірної України, а вирішальний гол у грі був забитий люксембуржцями на 93-й хвилині у свої ворота.

Сьогодні стало відомо, що збірній України можуть зарахувати технічну поразку в матчі проти Люксембургу, а також в грі з Португалією, яка відбулася 22 березня (0: 0). Причиною можливої ​​дискваліфікації української команди стала участь в цих зустрічах натуралізованого нападника Жуніора Мораеса.

Мораес отримав українське громадянство в березні 2019 року, після чого був викликаний до збірної України на матчі з Португалією та Люксембургом. Як стверджує португальське видання Mais Futebol, українська збірна могла порушити правила натуралізації Мораеса, так як футболіст не виконав умову про безперервне проживання на території України протягом п'яти років.

У Федерації футболу України прокоментували ситуацію з натуралізацією Мораеса. Генеральний секретар організації Юрій Запісоцький заявив, що процедура отримання футболістом громадянства пройшла відповідно до чинного законодавства країни, а терміни його перебування на території України були дотримані.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

Мінспорту внесло вже понад 760 осіб до переліку російських і білоруських спортсменів, які підтримують війну в Україні

Програми обмінів і допомога від Польщі у спортивній сфері є показником солідарності країн

Німеччина запровадить контроль на кордонах під час Євро-2024

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА