13:58 11.05.2019

Для британських уболівальників організують 40 чартерних рейсів на фінал Ліги Європи в Баку

2 хв читати

Держагентство з туризму (ДАТ) Азербайджану разом з іншими держструктурами, компанією "Азербайджанські авіалінії" (AZAL) та Асоціацією футбольних федерацій Азербайджану (AFFA) заявляє про повну готовність до проведення фінального матчу Ліги Європи УЄФА в Баку та створення сприятливих умов для туристів і гостей.

"Баку цілком готовий до проведення фінального матчу Ліги Європи УЄФА. Підготовка до фінальної гри триває", - ідеться в повідомленні ДАТ.

Держагентство зазначає, що крім прямих рейсів Лондон-Баку-Лондон, які здійснить AZAL 29 і 30 травня, для іноземних уболівальників також буде організовано понад 40 чартерних рейсів. Крім того, між клубами-фіналістами Ліги Європи УЄФА і AZAL тривають переговори про організацію додаткових чартерних рейсів.

"Усі моменти, пов'язані з питаннями безпеки туристів і гостей під час прибуття, розміщення і перебування в країні, ретельно розглянули представники державного та приватного бізнесу", - наголошено в повідомленні.

За даними держструктур Азербайджану, на "англійський" фінал у Баку очікується прибуття 30-35 тис. уболівальників.

У фіналі Ліги Європи УЄФА 29 травня на Бакинському Олімпійському стадіоні боротьбу за трофейний кубок проведуть два англійські клуби - "Челсі" й "Арсенал".

У півфінальному протистоянні команди Романа Абрамовича з німецьким "Айнтрахтом" було зафіксовано дві нічиї з однаковим рахунком 1:1, і лондонці здолали франкфуртців лише в серії післяматчевих пенальті - 4:3. А "Арсенал" забив у двох матчах у ворота іспанської "Валенсії" сім м'ячів, пропустивши у свої три. Обидві гри завершилися перемогою британців з рахунком 3:1 і 4:2.

Нинішній розіграш європейських клубних кубків примітний тим, що у фіналах і Ліги чемпіонів, і Ліги Європи УЄФА гратимуть виключно англійські клуби. У фіналі Ліги чемпіонів зустрінуться "Ліверпуль" і "Тоттенгем".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА