20:09 08.10.2019

Чемпіон світу Швайнштайгер оголосив про завершення кар'єри

2 хв читати
Чемпіон світу Швайнштайгер оголосив про завершення кар'єри

Екс-півзахисник збірної Німеччини Бастіан Швайнштайгер оголосив про завершення кар'єри. Футболіст опублікував на своїй сторінці в Twitter повідомлення, в якому подякував командам, за які виступав, а також своїй сім'ї.

"Дорогі вболівальники, прийшов час оголосити про те, що в кінці цього сезону я завершую активну кар'єру спортсмена. Дякую "Баварії", "Манчестер Юнайтед", "Чикаго Файр" і національній збірній Німеччини, а також моїй дружині Ані Іванович і іншим членам сім'ї за підтримку", - написав Швайнштайгер.

Останнім клубом в кар'єрі Швайнштайгера став американський "Чикаго Файр", який виступає в MLS, головній футбольній першості США і Канади. За підсумками регулярного чемпіонату команда з Іллінойсу посіла восьме місце в турнірній таблиці Східної конференції, що не пробилася в плей-офф і достроково завершила сезон. Швайнштайгер у минулому сезоні провів 30 матчів, в яких відзначився одним забитим голом і трьома результативними передачами.

Швайнштайгер є вихованцем "Баварії" і виступав за німецький клуб з 2000 до 2015 року. Потім футболіст провів півтора сезони в "Манчестер Юнайтед", після чого перейшов до "Чикаго". Півзахисник є восьмиразовим чемпіоном Німеччини і семиразовим володарем Кубка країни.

У складі збірної Німеччини Швайнштайгер провів 121 матч. Разом з національною командою він двічі завоював бронзові медалі чемпіонату світу, а в 2014 році став переможцем світової першості. На рахунку гравця також срібні медалі чемпіонату Європи 2008 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА