15:49 18.11.2020

Збірна України повертається зі Швейцарії до Києва - УАФ

2 хв читати
Збірна України повертається зі Швейцарії до Києва - УАФ

Збірна України з футболу в середу, 18 листопада, після скасування матчу Ліги націй зі Швейцарією вилетіла чартерним рейсом до Києва, повідомляє Українська асоціація футболу (УАФ).

"О 10:45 відбувся виїзд двох командних автобусів (така кількість автотранспорту є вимогою для перевезення команд під час пандемії) до аеропорту Цюриха. На 14:00 за Європою призначено виліт чартерного рейсу до Києва. Після приземлення в рідній столиці заключний у 2020 році збір синьо-жовтих буде завершено", - йдеться в повідомленні на сайті УАФ.

Зазначається, що після прибуття до Борисполя всі члени української збірної здадуть ПЛР-тести на коронавірус у спеціально відведеному для цього приміщенні аеропорту.

Як повідомлялося, 17 листопада УЄФА повідомив Українській асоціації футболу, що "у зв'язку з компетентним рішенням департаменту охорони здоров'я кантону Люцерна перевести на карантин усю делегацію національної команди України матч Ліги націй УЄФА Швейцарія - Україна не може відбутися".

17 листопада стало відомо, що три гравці збірної України з футболу Руслан Маліновський, Сергій Кривцов, Жуніор Мораес і тренер із фізпідготовки Іван Баштовий здали у Швейцарії позитивні ПЛР-тести на коронавірус.

16 листопада ще три гравці збірної України з футболу захворіли на COVID-19 напередодні матчу зі Швейцарією. Тести Едуарда Соболя, Євгена Макаренка та Дмитра Різника показали позитивний результат. Футболістів ізолювали в їхніх готельних номерах, вирішується питання про їх відправлення додому.

Матч завершального шостого туру групового етапу Ліги націй Швейцарія-Україна був запланований на вівторок, 17 листопада, на 21:45 (за київським часом). У ньому мало вирішитися, яка з цих збірних залишиться в наступному сезоні в елітному дивізіоні А турніру.

За повідомленнями ЗМІ, після скасування матчу у вівторок УЄФА може ухвалити рішення про технічну поразку української команди або про визначення переможця жеребкуванням.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА