11:07 31.12.2020

Президент ФК "Шахтар" Ахметов привітав уболівальників з Новим роком

2 хв читати
Президент ФК "Шахтар" Ахметов привітав уболівальників з Новим роком

Президент футбольного клубу "Шахтар" Рінат Ахметов привітав уболівальників із прийдешнім Новим роком і зазначив, що 2020 рік став випробуванням для всіх.

"Світ зіткнувся з небаченими труднощами й новими викликами. У такій ситуації ми не могли залишатися осторонь і кинули всі сили на допомогу людям, на допомогу нашій країні. Обладнання та медикаменти, засоби захисту для лікарів і тести - усе це допомагало рятувати життя. Але навіть у найскладніші часи важлива не лише матеріальна, а й моральна підтримка. Нам усім були потрібні яскраві емоції, які дарує футбол", - наголосив він у привітанні, оприлюдненому прес-службою в четвер.

Ахметов зазначив, що "Шахтар" зробив усе, щоб якнайчастіше радувати уболівальників у 2020 році гарними результатами – вчетверте поспіль став чемпіоном України, дійшов до півфіналу Ліги Європи, а восени двічі обіграв мадридський "Реал" у груповому етапі Ліги чемпіонів. Також він подякував гравцям, тренерському штабу й усім співробітникам клубу за внесок, зроблений у досягнуті успіхи.

"Однак є все-таки те, чого дуже бракувало у 2020 році - це заповнені трибуни стадіонів. Командам дуже важко грати без уболівальників, а вболівальникам дуже важко без великого футболу. Ми всі відчули це на собі. І сьогодні ми всі сподіваємося тільки на одне - що наступного року глядачі повернуться на стадіони, наповнять футбол своєю енергією, й арени віднайдуть своє серце та свою душу. А наша команда, наші молоді гравці, серед яких чимало вихованців клубної академії, гратимуть з мрією вийти на переповнену "Донбас Арену" в рідному Донецьку та подарувати нашим відданим уболівальникам довгоочікуване свято великого футболу! Ми живемо цією мрією, ми граємо та перемагаємо заради неї", - заявив Ахметов.

"У новому році ми не звернемо зі свого шляху та спробуємо зробити все, щоби "Шахтар" став іще сильнішим. Ми, як і раніше, хочемо вигравати, ми хочемо бути успішними на європейській арені, ми хочемо завойовувати титули і трофеї. І ми хочемо ділити радість цих перемог із вами - нашими відданими вболівальниками. Бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я, прекрасного святкового настрою, щастя, добра і процвітання. Нехай 2021 рік принесе в кожен будинок мир і добробут!" - побажав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

Мінспорту внесло вже понад 760 осіб до переліку російських і білоруських спортсменів, які підтримують війну в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА