18:57 15.01.2021

Carlsberg змінив ППБ як пивного спонсора збірної України з футболу

2 хв читати
Carlsberg змінив ППБ як пивного спонсора збірної України з футболу

Бренд "Львівське" компанії Carlsberg Group із 2021 року став національним спонсором збірної команди України на наступні чотири роки, тоді як до 1 січня діяв спонсорський контракт з іншою компанією - "Перша приватна броварня".

Як повідомила Українська асоціація футболу (УАФ), угоду з Carlsberg Ukraine було укладено на початку січня, бренд "Львівське" вже розпочав активну підготовку маркетингових кампаній під гаслом "Мільйони українців - одна команда".

Інших деталей контракту, зокрема вартість, не розголошують.

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв, повідомляється на сайті компанії. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. У портфелі Carlsberg в Україні пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торговельних марок, як "Львівське", Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1 664, "Арсенал", "Квас Тарас", Somersby тощо.

За підсумками 2019 року, згідно з даними компанії Nielsen, частка ринку Carlsberg Ukraine становила 30,92% у натуральному вираженні. Дані за 2020 рік поки що відсутні.

Як повідомлялося, до 1 січня 2021 року діяв спонсорський контракт української збірної з компанією "Перша приватна броварня", яка здійснює управління двома пивзаводами - у Львові та в Радомишлі.

Ще раніше, з 2008-го до 2017 року, офіційним "пивним" спонсором збірної України з футболу була ТМ "Чернігівське" компанії "САН ІнБев Україна" з групи AB InBev Efes, яка багато років конкурує з Carlsberg за лідерство на українському ринку.

Як повідомила днями гендиректор ПрАТ "Укрпиво" Галина Коренькова, обсяг виробництва пива в Україні (крім пива безалкогольного з вмістом спирту до 0,5% об.) за 2020 рік становив 179,7 млн дал, зменшившись на 0,4% порівняно з 2019 роком. Виробництво солоду за минулий рік скоротилося на 18% - до 275 тис. тонн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА