12:19 21.12.2021

Арена "Льодограй" стане базою для збірної Київської області з хокею

2 хв читати

19 грудня 2021 року був підписаний трьохсторонній Меморандум про співпрацю між Київською ОДА,  Федерацією хокею України і оператором державних лотерей «М.С.Л.».

 

Мета Меморандуму: популяризація у Київській області хокею з шайбою та всебічний розвиток фізичної культури та спорту в області. Зокрема, Меморандумом передбачається сприяння створенню збірної команди Київської області з хокею з шайбою та забезпечення її участі в офіційних всеукраїнських спортивних змаганнях, а також організацію та проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів, зокрема чемпіонатів, Кубків та фестивалів Київської області.

Голова Київської ОДА Василь Володін сказав: «Ми створюємо на Київщині дорослу хокейну команду. Якщо відроджувати хокейний спорт, то робити все на найвищому рівні! А для цього якраз нам не вистачає дорослих професійних гравців. Тож будемо докладати зусиль, щоб всі ініціативи реалізувати та зробити Київщину центром хокейного життя України».

Президент ТОВ «М.С.Л.» Георгій Ложенко підкреслив, що арена «Льодограй» готова стати базою для збірної Київської області з хокею: «Арена «Льодограй», яку «М.С.Л.» збудував за кошти від реалізації лотереї «Лото-Забава»,  є втіленням одного простого принципу: лотереї повинні бути соціально спрямованими і підтримувати розвиток дитячого і дорослого спорту.  Для нас буде велика честь стати базою збірної Київської області з хокею, арена до цього готова».

Георгій Зубко, президент ВГО «Федерація хокею України» підкреслив, що Федерація хокею України буде сприяти розвитку спорту в області і забезпечить рівні можливості для усіх учасників гри.

Підписання відбулось під час проведення святкового турніру «Кубок Святого Миколая на призи голови Київської обласної державної адміністраці їВасиля Володіна серед дітей 2013-2014 рр. народження». Турнір відбувся 17-19 грудня 2021 року на арені «Льодограй» у м. Богуслав, Київська область.

Довідка:

Льодова арена «Льодограй» збудована у 2014 році у місті Богуслав за 100% фінансування оператора державних лотерей «М.С.Л.» («Лото-Забава», «Мегалот», «Спортпрогноз» та ін.).

Будівництво льодової арени та фінансування богуславської дитячої хокейної команди «Шершні» і команди фігуристів є підтвердженням соціальної спрямованості лотерей на підтримку дитячого спорту в Україні.

На арені «Льодограй» тренується більше 450 дітей різного віку, які вже стали призерами і золотими медалістами українських та міжнародних змагань.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА