16:32 25.05.2022

Хто є фаворитом ЧС 2022 року з футболу?

2 хв читати

2022

Останні чотири чемпіонати світу претендентами на перемогу виявлялися європейські команди. У Катарі ж ситуація інша, букмекерські контори віддають перевагу збірній Бразилії. У такого незвичайного чемпіонату має бути незвичайний і переможець, швидше за все, така логіка. За даними порталу Offers.Bet у першій десятці претендентів на перемогу традиційно розташувалися європейські збірні, такі як:

  • Англія
  • Франція
  • Іспанія
  • Німеччина
  • Італія

Також до списку претендентів на перемогу потрапила Аргентина з її неповторним Ліонелем Мессі.

Які шанси на вихід у плей-офф у США?

Збірна США отримала путівку на Чемпіонат світу з футболу 2022, посівши третій рядок кваліфікаційного раунду. Незважаючи на те, що США в останній грі проти Коста-Ріки поступилася у Сан Хосе з рахунком 0:2, збірна проходить далі. Команди набрали рівну кількість очок – 25, але Сполучені штати проходять далі за різницею м'ячів – 21:10 проти 13:8 у костаріканців.

Штати потрапили до групи B, до якої вийшли збірні Англії та Ірану, але ще не визначився один учасник. На це місце претендують одразу кілька команд: Уельс, Шотландія та Україна. 1 червня ми дізнаємося, хто ж із збірних зустрінеться з Уельсом, які вже пройшли у фінал кваліфікації, обігравши австрійців. І 5 червня переможець Шотландія/Україна змагатимуться зі збірною Уельсу за вихід до групи.

21 листопада відбудеться перший матч збірної США, де вони зустрінуться з переможцем шляху A плей-офф УЄФА. Можемо сказати одне, що суперник дістанеться не з легких.

Другий свій матч штати зіграють із англійцями, які є одними з фаворитів ЧС 2022. Раніше збірні вже двічі зустрічалися на чемпіонатах світу, і двічі США не програвали, зігравши один матч унічию та один здобули перемогу.

29 листопада відбудеться 2-й матч зі збірною Ірану. Іранці відмінно себе показали у відбірному турнірі, вони зайняли перший рядок з 8 перемогами, 1 нічиєю та 1 поразкою від збірної Південної Кореї.

Загалом, група цікава, кожна команда здатна вийти в плей-офф.

На кого розраховувати американцям?

Головна зірка збірної США – Крістіан Пулішич. 23-річний форвард грає за Лондонський Челсі. У відбірному етапі Пулішич зіграв 10 матчів, де забив 5 голів. Крістіан є найдорожчим гравцем американського футболу. Збірна США має великі плани на цього гравця. Штатам буде важко у цій боротьбі, але команда здатна використати попередній досвід чемпіонатів, щоб переписати історію.

Багато талантів ми відкриємо на цьому чемпіонаті, залишилося тільки набратися терпіння і насолоджуватися неповторною грою.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

Мінспорту внесло вже понад 760 осіб до переліку російських і білоруських спортсменів, які підтримують війну в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА