17:25 27.05.2022

Чого очікувати від збірної України та які види спорту популярні у США

2 хв читати
12345

Зовсім небагато залишилося до одного з найзначніших матчів України. 1 червня відбудеться збірна України, яка зустрінеться зі збірною Шотландії. Гра проходитиме на території Шотландії на стадіоні Хемпден Парк. Цього дня всі українці пригорнуться до екранів, оскільки результат цієї зустрічі безпосередньо залежатиме на долю футболу України. Україні потрібна лише перемога, суперник дістався не із простих.

Шотландія провела дуже добре відбірковий турнір ЧС 2022. Їх команда опинилася на 2 рядку своєї групи, випередивши такі збірні як:

  • Ізраїль
  • Австрія
  • Фарерські острови
  • Молдова

Тільки збірну Данії шотландці пропустили перед собою, тим самим данці отримали заповітну путівку до Катару.

У разі перемоги збірної України, вона зустрінеться зі збірною Уельсу, де вирішиться кінцевий учасник групи на ЧС 2022. У групі B вже чекають сильні суперники: Іран, США та Великобританія. Іранці сильні гравці, вони у своїй групі посіли першу позицію та пройшли далі. Англійці з легкістю здобули путівку на чемпіонат світу, мало того, їх вважають фаворитами на перемогу у чемпіонаті. Що стосується американців, не так легко збірна пройшла далі, вони набрали однакову кількість очок з костаріканцями, але пройшли завдяки різниці м'ячів. Американці змусили понервувати своїх уболівальників, але результат позитивний. Футбол у США не перший за популярністю вид спорту, але вболівальників не позичати у всіх видах. Наприклад, один із популярних видів спорту – стрибки.

На якому іподромі проводяться найвідоміші турніри?

Белмонт Парк займає почесне місце у списку елітних іподромів Північної Америки, де збираються тисячі вболівальників та любителів робити ставки на стрибки. І це все починаючи з 1905 року й досі.

Найпершими та найвідомішими стрибками на території Белмонт Парку стали Belmont Stakes. Так, починаючи з року відкриття іподрому, він щорічно радував фанатів цього виду спорту. Але винятком стали 1911-12 роки. Тоді уряд оголосив заборону на азартні ігри у Нью-Йорку. Також у період 1963-67 теж скачки були скасовані на даній території та проведені в Акведуці. Керівництво парку використало цей час із користю: вони реконструювали всі старі трибуни, для того, щоб глядачі та вболівальники почувалися комфортніше.

Окрім Белмонт-Стейксу Belmont Park є й інші події, до яких можна віднести

Золотий кубок Жокей-клуб. Крім того, на даній території проводились Suburban

Handicap та Woodward Stakes, які теж залишилися у пам'яті фанатів на довгі роки. Не варто забувати і про день пам'яті Metropolitan Handicap, яку в народі називають «Милей Зустріч».

Але це не всі події з історії Бельмонт Парку. Давайте не забувати, що її пишуть щодня, і щодня може стати особливим та історично важливим.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

Мінспорту внесло вже понад 760 осіб до переліку російських і білоруських спортсменів, які підтримують війну в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА