11:04 04.03.2019

Телеканал "Україна" заявив про спроби заглушити його сигнал

2 хв читати
Телеканал "Україна" заявив про спроби заглушити його сигнал

Телеканал "Україна" (входить до Media Group Ukraine) заявляє про неодноразові спроби заглушити його сигнал, йдеться в повідомленні телеканалу.

"Увечері в суботу, 2 березня, сигнал телеканалу "Україна" знову зазнав зовнішнього втручання. З 21:01 до 21:07, а також із 21:15 і до 21:28 у мільйонів абонентів супутникового та кабельного типу прийому сигналу була відсутня можливість перегляду програм телеканалу", - наведено в повідомленні слова директора департаменту розвитку мережі мовлення каналу Богдана Жданова.

У свою чергу директор каналу Вікторія Корогод звернулася до уряду та правоохоронних органів, а також до міжнародних інституцій з метою привернути увагу до подібних інцидентів із засобами масової інформації та відновити нормальну роботу ЗМІ в Україні.

На телеканалі зазначають, що втручання в ефір телеканалу "Україна" відбувається вже не вперше.

"Так, напередодні ввечері невідомі перешкоджали трансляції головного політичного шоу країни - "Головна тема. Вибір". У студії Олени Кот присутні керівники всіх силових відомств - Арсен Аваков, Юрій Луценко та Василь Грицак гарантували громадянам чесні вибори. А через дії зловмисників частина аудиторії, - а це мільйони глядачів, - цього так і не побачили. За останні місяці це третій випадок. Усього їх було близько півсотні", - йдеться в повідомленні телеканалу.

За даними "України", про проблеми із сигналом повідомляли глядачі практично з усіх куточків країни.

Як повідомлялося, раніше СБУ заявила, що правоохоронні та правові органи України готові спільно протидіяти можливим кібератакам на сервер ЦВК, реєстр виборців та інші бази даних на президентських виборах.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА