16:15 04.03.2019

НСТУ звільняє виконавчого директора з огляду на скорочення посади

1 хв читати

Виконавчий директор Олександр Лієв припиняє роботу в Національній суспільній телерадіокомпанії України (НСТУ), повідомляється на сайті НСТУ в понеділок.

Як уточнюється в повідомленні з посиланням на О.Лієва, роль виконавчого директора була потрібна для координації дій щодо об'єднання 31 державної телерадіокомпанії в єдину Суспільну телерадіокомпанію.

"Планово починається наступний етап реформи, для цього в компанії вже затверджено нову структуру управління, яка не передбачає посади виконавчого директора. Власне цим і пояснюється моє звільнення" - наведено в повідомленні слова О.Лієва.

За його словами, НСТУ очікує результативний рік - компанія готова ухвалити річний план, фінансування з державного бюджету в 2019 році на чверть більше, ніж у 2018-му; очікується зростання комерційних надходжень, а видатки на утримання ТРК значно скоротилися.

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія зі свого боку подякував О.Лієву за сумлінну працю та відзначив високу ефективність виконавчого директора як кризового менеджера.

Як повідомлялося, НСТУ змінила організаційну структуру, голова правління координуватиме низку структурних підрозділів центральної дирекції, зокрема роботу департаментів фінансів, безпеки, зв'язків із засобами масової інформації та комерційної діяльності НСТУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА