18:08 20.03.2019

"Петер-Сервісу", що потрапив під санкції, дозволили обслуговування програмних продуктів для телекомоператорів в аварійних ситуаціях

2 хв читати
"Петер-Сервісу", що потрапив під санкції, дозволили обслуговування програмних продуктів для телекомоператорів в аварійних ситуаціях

 Введене в дію указом президента України №82/2019 рішення Ради національної безпеки та оборони України (РНБО) від 19 березня 2019 року "Про застосування, скасування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" змінює умови санкцій, накладених на російську компанію "Петер-Сервіс" та її дочірню структуру в Україні "Петер-Сервіс Україна".

Згідно з чинною редакцією санкційних списків, заборона укладати та виконувати умови договорів з інтеграції та обслуговування програмних продуктів виробництва "Петер-Сервіс" і "Петер-Сервіс Україна", діє за винятком необхідності усунення аварійних ситуацій, які унеможливлюють виконання оператором телекомунікацій своїх обов'язків.

Раніше пункт про винятки в санкційних умовах був відсутній.

Компанія "Петер-Сервіс Україна" була підрядником мобільного оператора компанії "Київстар". Зокрема, на основі білінгового рішення "Петер-Сервіс Україна" було здійснено міграцію ШСД-абонентів "Білайну Україна" в мережу "Київстару".

Російський розробник рішень для телекомунікаційної галузі компанія "Петер-Сервіс" заснований у 1992 році, видом діяльності є продаж 120 проектів для понад 60 операторів зв'язку в 10 країнах світу.

Як повідомлялося, президент України Петро Порошенко своїм указом №82/2019 ввів у дію рішення РНБО від 19 березня 2019 року "Про застосування, скасування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", зокрема стосовно керівників Ради Федерації Федеральних зборів РФ і депутатів Державної думи РФ.

Наразі санкції впроваджено стосовно 294 юридичних і 848 фізичних осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА