08:55 30.03.2019

Apple скасувала розробку зарядного килимка

1 хв читати
Apple скасувала розробку зарядного килимка

Компанія Apple остаточно припинила розробку AirPower, бездротового зарядного килимка, який повинен був підходити до будь-якого її гаджету, повідомив портал TechCruhch.

Старший віце президент з розробки апаратного забезпечення Ден Річчіо пояснив у заяві, що в теперішньому вигляді AirPower не відповідає високим стандартам якості Apple. Він вибачився перед клієнтами, які чекали виходу цього пристрою, і підтвердив, що в компанії досі дотримуються концепції "бездротового майбутнього".

AirPower анонсували в вересні 2017 року. З цього моменту дату його виходу на ринок вже відкладали. За словами автора TechCrunch Меттью Панзаріно, інженери Apple не змогли забезпечити стабільну роботу зарядного килимка. Зокрема, у них не вийшло належним чином організувати подачу електроенергії до спіралей всередині його корпусу. Через це пристрої , які заряджалися, перегрівалися і ламалися.

Ще один знаковий продукт від Apple - бездротові навушники AirPods також затримувалися перед стартом продажів. Їх перші партії були сильно обмежені. Однак тепер на вулицях великих міст часто можна зустріти людей з характерними динаміками в вухах.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА