18:13 01.04.2019

НСТУ запросить кандидатів на посаду президента, що пройшли до другого туру, взяти участь у дебатах

1 хв читати
НСТУ запросить кандидатів на посаду президента, що пройшли до другого туру, взяти участь у дебатах

Національна суспільна телерадіокомпанія України (НСТУ) запрошує кандидатів на посаду президента України, які пройшли до другого туру виборів, взяти участь у дебатах, наголошується в офіційній заяві на сайті НСТУ.

"Теле- та радіоканали Суспільного мовника не належать жодній політичній чи бізнес-групі, працюють винятково в інтересах українських громадян на кошти платників податків, тож можуть виступити майданчиком для незалежної дискусії кандидатів на рівних умовах", - наголошується в повідомленні НСТУ.

Суспільний мовник готовий до проведення теледебатів у визначеному законом порядку і надасть офіційні запрошення до участі в дебатах обом кандидатам відразу після офіційного оголошення результатів першого туру виборів на посаду президента України.

У НСТУ також наголосили, що кандидати на посаду президента беруть участь у теледебатах особисто, а в разі відмови або неможливості одного з учасників бути присутнім - виділений для теледебатів час надається іншому кандидату.

Як повідомлялося, за заявою ОБСЄ, Центральна виборча комісія (ЦВК) працювала в рамках підготовки до виборів президента України та під час голосування 31 березня прозоро і на належному рівні, а самі вибори відбулися в рамках українського законодавства.

Кандидати в президенти України Володимир Зеленський і нинішній глава держави Петро Порошенко набирають 30,34% і 16,02% голосів виборців відповідно за підсумками обробки ЦВК 85,07% протоколів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА