12:26 27.05.2019

Екс-команда українського "Коммерсанта" запустила діловий портал The Page

2 хв читати

Екс-команда українського "Коммерсанта" на чолі з Андрієм Юхименком та Олегом Гавришем запустила діловий інтернет-портал The Page.

"Друзі, радий повідомити, що сьогодні наш чудовий колектив запустив новий діловий портал The Page. Чому така назва - секрет", - написав на своїй сторінці у Facebook Юхименко, що є головним редактором видання.

Він також повідомив, що першим заступником головного редактора, керівником спецпроектів The Page став Олег Гавриш, редактором відділу Styl - Яна Панюшкіна, Євгена Чорновалова призначено випусковим редактором порталу, а Оксану Ришко - редактором розділу "Експерти". Екс-головред "Vogue Україна" Маша Цуканова в команді The Page відповідатиме за написання текстів на злободенні соціальні теми.

ТОВ "Інформаційне агентство "Зе Пейдж Медіа" зареєстровано 24 січня 2019 року зі статутним капіталом у 200 грн. Керівником компанії значиться Ганна Федосенко.

При цьому 76% статутного капіталу The Page належить Гавришу, по 5% - Цукановій, Юхименку, Панюшкіній та Федосенко. Ще 4% розділено між працівниками агентства.

Як повідомлялося, наприкінці 2018 року з бізнес-блоку видання "Новое время" звільнилася вся команда журналістів. Зокрема, серед тих, хто звільнився, були Юхименко, Гавриш, Чорновалов та інші журналісти.

Гавриш пізніше неодноразово заявляв, що журналістів ніхто не звільняв - команда вирішила зосередитися на своїх проектах, тому було ухвалено рішення припинити співпрацю з виданням.

"Новое время" заснувала в 2014 році команда видань "Корреспондент" і "Коммерсантъ". Інвестором "Нового времени" став голова інвестиційного фонду Dragon Capital і президент Європейської Бізнес Асоціації (EBA) Томаш Фіала.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА