14:19 31.05.2019

Співвласник "Кварталу 95" Борис Шефір заявив про намір студії розширювати співпрацю з українськими телеканалами

2 хв читати
Співвласник "Кварталу 95" Борис Шефір заявив про намір студії розширювати співпрацю з українськими телеканалами

Співвласник групи "Квартал 95" Борис Шефір заявив, що має намір провадити переговори з низкою українських телеканалів про співпрацю зі студією.

"Нині ми зацікавлені в співпраці з усіма каналами. Ми набрали дуже багато авторів (це наша основна сила), а кількість проектів просіла. "1+1" відмовилися від низки проектів. А авторів треба утримати. Ні в "Інтеру", ні в "України" немає свого гумористичного шоу... Я намітив поїздку всіма каналами і з усіма розмовлятиму", - сказав Шефір в інтерв'ю інтернет-виданню "Детектор медіа".

За його словами, переговори з телеканалами він планує провести через тиждень.

Шефір зазначив, що "Квартал 95" має домовленість із каналом "1+1" про "право першої руки", і спочатку всі проекти студія надає їм. Проте якщо "1+1" відмовляється від якихось проектів, їх пропонують іншим телеканалам.

"Так було з Improv Live Show. "Плюси" (телеканал "1+1" - ІФ) ним не зацікавилися, і ми запропонували його іншим каналам. "Новий" узяв його. Також ("1+1" - ІФ) вирішили переформатувати "Розсміши коміка". "Вечірній Київ" ще раніше закрили. "Чисто News", мабуть, проіснує до виборів, і його також закриють. На "1+1" у нас залишилися лише "Жіночий квартал", "Вечірній квартал", "Ліга сміху", - додав співвласник "Кварталу".

Студія "Квартал 95" (Київ, 2003 рік) - українська компанія, що виробляє аудіовізуальний контент і провадить концертну діяльність. Засновниками компанії є президент України Володимир Зеленський, а також Сергій і Борис Шефіри.

Згідно з оприлюдненою президентом Володимиром Зеленським декларацією про доходи, йому належить 100% корпоративних прав ТОВ "Кіноквартал", 99,99% корпоративних прав ТОВ "Студія "Квартал 95" (ще 0,01% у його дружини Олени Зеленської), 25% ТОВ "Зеларі ФІШ", 16,7% ТОВ "Продюсерський центр "Ліга сміху", 22,5% ТОВ "Анімаційна студія 95", 12,5% ТОВ "Квартал ТВ", 18% ТОВ "Студія "Квартал 95", 15% ТОВ "Фіш-Хаус" (ресторанний бізнес). 12,5% ТОВ "Інвест-Аніма". Він також володіє 13% ТОВ "Гауді Студіо", 18,75% ТОВ "Квартал-концерт".

Зеленський є кінцевим бенефіціаром ТОВ "Кіноквартал" (Україна), ТОВ "Студія квартал-95" (Україна), "Ельдоранте Лімітед" (Aldorante Limited, Кіпр), "Вілхар Холдінгс Лімітед" (Vilhar Holdings Limited, Кіпр), "Фільм Херітейдж інк." (Film Heritage inc, Беліз), "Сан Томмасо С.Р.Л." (San Tommaso S.R.L., Італія).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна має власні розробки, які допоможуть перебити телевізійний сигнал РФ у прикордонні, - Зеленський

Витрати на генеративний ШІ в АТР досягнуть $26 млрд до 2027 року

Tesla просить акціонерів повторно схвалити винагороду Маска в $56 млрд, скасовану судом

Apple розгляне можливість виробництва пристроїв в Індонезії - Кук

ЦПД спільно з TikTok мають намір блокувати "сумнівні" акаунти

Клієнти банків зможуть надсилати довідки про доходи та низку інших документів через "Дію"

Рішення про скасування арешту 19,8% корпоративних прав lifecell дасть змогу закрити угоду з NJJ у максимально короткий термін - CEO "Датагруп-Воля"

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАДОВОЛЬНИВ ПОЗОВ LIFECELL, ЗНЯВШИ АРЕШТ ІЗ 19,8% КОРПОРАТИВНИХ ПРАВ КОМПАНІЇ

Фрідман не отримає жодного цента від продажу lifecell, як і передбачають транзакційні документи - Шелемба

SpaceX вивела на орбіту нову групу інтернет-супутників Starlink

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА