14:00 10.06.2019

Голова правління ІнАУ балотується до Верховної Ради від партії "Слуга народу"

1 хв читати

Голова правління Інтернет асоціації України (ІнАУ) Олександр Федієнко балотується до Верховної Ради від партії "Слуга народу".

Відповідно до оголошеного виборчого списку на з'їзді партії "Слуга народу" 9 червня, Федієнко входить до списку під 97-м номером.

"Завжди вважав, що предметні реформи мають ініціювати професіонали, які знають специфіку відповідної галузі. І радий, що команда президента має таке саме бачення, принаймні, так мені здалося на співбесідах у партії", - написав він на своїй сторінці у Facebook, зазначивши, що готовий, як і раніше, працювати для галузі.

Згідно з даними Єдиного держреєстру, Федієнко також є кінцевим бенефіціаром ТОВ "ІМК" (Київ), володіючи 80% статутного капіталу провайдера.

Як повідомлялося, до першої п'ятірки списку "Слуги народу" ввійшли глава партії Дмитро Разумков, представник президента України Зеленського в парламенті Руслан Стефанчук, експерт команди Зеленського з правових питань і судової реформи, доктор юридичних наук Ірина Венедіктова, голова Ради волонтерів при Міноборони у 2014- 2017 рр. Давид Арахамія і експерт з антикорупційної політики, голова Ради громадського контролю НАБУ Галина Янченко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА