18:00 14.06.2019

lifecell спростовує блокування дзвінків колишнім абонентам із фіксованих номерів "Укртелекому"

2 хв читати
lifecell спростовує блокування дзвінків колишнім абонентам із фіксованих номерів "Укртелекому"

Оператор мобільного зв'язку lifecell спростовує блокування ним дзвінків абонентам, які перейшли до інших мереж у рамках послуги з перенесення номера (MNP), з фіксованих номерів "Укртелекому", повідомила прес-служба мобільного оператора в п'ятницю.

"Заява ПАТ "Укртелеком" не відповідає дійсності, оскільки не існує жодних обмежень для здійснення викликів на номери колишніх абонентів "лайфселл", що перейшли до мереж мобільного зв’язку інших операторів, користуючись послугою повного перенесення номера (MNP)", - йдеться в заяві lifecell.

Як запевняє компанія, вона повністю забезпечує виконання взятих на себе зобов'язань із надання послуги MNP і має відповідні двосторонні договори з усіма операторами, окрім "Укртелекому".

При цьому lifecell зазначає: пропуск трафіку на перенесені номера має здійснюватися відповідно до умов договору про взаємоз'єднання, куди оператори мають внести відповідні зміни.

"Нажаль, ПАТ "Укртелеком" досі не погодило пропозиції ТОВ "лайфселл" про зазначені зміни, про що ТОВ "лайфселл" повідомило профільному регулятору (НКРЗІ) ще 14 травня поточного року. Незважаючи на це, ситуація з договором залишається незмінною з боку ПАТ "Укртелеком", - заявляє мобільний оператор.

Крім того, lifecell повідомляє, що на сьогодні від абонентів не надходили які-небудь скарги, а також звернення ДП "Український державний центр радіочастот" (УДЦР) із приводу блокування викликів.

"Сподіваємося, що ВАТ "Укртелеком" буде готове до конструктивного діалогу та укладення відповідного договору, оскільки наша компанія завжди підтримувала впровадження послуги повного перенесення номера (MNP) і ретельно виконує зобов'язання щодо забезпечення надання якісних послуг усім українським абонентам", - підсумували в lifecell.

Як повідомлялося, в заяві "Укртелекому" в п'ятницю повідомляється, що УДЦР виявив блокування обладнанням оператора мобільного зв'язку lifecell дзвінків своїм колишнім абонентам із фіксованих номерів "Укртелекому".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА