11:57 08.07.2019

"Київстар" запустив платну підписку на стікерпаки Viber через сервіс "Смарт-Гроші"

3 хв читати
"Київстар" запустив платну підписку на стікерпаки Viber через сервіс "Смарт-Гроші"

Мобільний оператор компанія "Київстар" надав можливість оплати підписки на стікерпаки у Viber (є частиною компанії Rakuten Inc) через власний фінсервіс "Смарт-Гроші" для абонентів передоплати, повідомляє спільний прес-релізі компаній.

"Це перший досвід колаборації месенджера і сервісу мобільних платежів, який було реалізовано в Україні", - зазначили в прес-службі мобільного оператора.

Користувачі сервісу "Смарт-Гроші" зможуть оформити підписку на всі стікерпаки у Viber за 20 грн/міс. і отримати доступ відразу до всіх колекцій стікерів, які налічують понад 500 картинок.

Зазвичай користувачі Viber оплачують кожен стікерпак окремо, але одноразово - за ціною 52-54 грн за один стікерпак.

Користуватися послугою можуть абоненти передплаченого зв'язку «Київстар», які встановили додаток "Смарт-Гроші", оскільки розрахунки відбуваються з мобільного рахунку.

"Запуск спільного проекту з Viber - це важливий крок для нас. Ми впевнені, що таке партнерство допоможе розвивати культуру оплат мобільними грошима і, таким чином, допомагати жителям України прагнути до безготівкової економіки", - зазначила керівник групи грошових переказів і платежів "Київстару" Олена Суворова.

За даними компанії Rakuten Viber, українці щодня здійснюють у Viber близько 4 млн дзвінків та відправляють 11 млн повідомлень

"Для Viber - це перший досвід такого співробітництва в Україні", - зазначив старший директор з розвитку бізнесу Viber у Європі, Африці й на Середньому Сході Атанас Райков.

У "Київстарі" також відзначили, що на сьогодні з моменту запуску сервісу в вересні 2018 року здійснено 6,4 млн транзакцій, а найбільш затребуваними сервісами стали: оплата телекомунікаційних послуг, національних лотерей, покупки в інтернеті й оплата проїзду в громадському транспорті.

Як повідомлялося, "Київстар" запустив фінсервіс "Смарт-Гроші" для абонентів передоплати у вересні 2018 року. Під час запуску оператор встановив максимальний ліміт на кількість грошей на рахунку абонента у 8 тис. грн, річний обіг за гаманцем - не більш як 62 тис. грн, місячний ліміт - не більш як 10 тис. грн, межа з однієї операції - не більш як 3 тис . грн.

Послуга "Смарт-Гроші" надається на базі електронних грошей Національної платіжної системи "Простір" у партнерстві з АТ "Альфа-Банк".

"Київстар" - найбільший український мобільний оператор. Надає послуги зв'язку і передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, зокрема 4G. Його послугами станом на кінець 2018 року користувалося близько 26,4 млн абонентів мобільного зв'язку і близько 0,9 млн клієнтів фіксованого інтернету.

Як повідомлялося з посиланням на звіт материнської компанії VEON, чистий дохід "Київстару" за підсумками 2018 року - 18,719 млрд грн, що на 13,2% більше, ніж за 2017 рік. Показник EBITDA зріс на 14,2% - до 10,529 млрд грн, при цьому маржа EBITDA збільшилася на 0,5 відсоткових пункти - до 56,2% ..

Згідно зі звітом нідерландської VEON Ltd., вона контролює 100% акцій "Київстару".

Акції групи котируються на фондовій біржі NASDAQ (Нью-Йорк).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна має власні розробки, які допоможуть перебити телевізійний сигнал РФ у прикордонні, - Зеленський

Витрати на генеративний ШІ в АТР досягнуть $26 млрд до 2027 року

Tesla просить акціонерів повторно схвалити винагороду Маска в $56 млрд, скасовану судом

Apple розгляне можливість виробництва пристроїв в Індонезії - Кук

ЦПД спільно з TikTok мають намір блокувати "сумнівні" акаунти

Клієнти банків зможуть надсилати довідки про доходи та низку інших документів через "Дію"

Рішення про скасування арешту 19,8% корпоративних прав lifecell дасть змогу закрити угоду з NJJ у максимально короткий термін - CEO "Датагруп-Воля"

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАДОВОЛЬНИВ ПОЗОВ LIFECELL, ЗНЯВШИ АРЕШТ ІЗ 19,8% КОРПОРАТИВНИХ ПРАВ КОМПАНІЇ

Фрідман не отримає жодного цента від продажу lifecell, як і передбачають транзакційні документи - Шелемба

SpaceX вивела на орбіту нову групу інтернет-супутників Starlink

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА