20:40 10.07.2019

ЄК має намір надати Україні EUR25 млн на цифрову економіку та е-урядування

2 хв читати
ЄК має намір надати Україні EUR25 млн на цифрову економіку та е-урядування

У Європейській Комісії готують міжнародний проект допомоги Україні розміром EUR25 млн на розвиток цифрової економіки та електронного уряду, про що йшлося на зустрічі представників ЄК із радником президента України Михайлом Федоровим у середу в Києві.

"Під час зустрічі представники Єврокомісії повідомили про підготовку міжнародного проекту допомоги Україні обсягом 25 млн євро на розвиток цифрової економіки та електронного уряду, а також надали свої рекомендації до концепції "Держава у смартфоні". Ключові пропозиції стосувалися розвитку ідентифікації громадян, упровадження ефективної структури управління розвитком сфери й організації виконання поставлених амбітних завдань", - повідомила прес-служба президента Володимира Зеленського.

У свою чергу Федоров розповів про плани та перспективи: "Ми маємо дуже чіткі плани на рік і ключові показники ефективності до 2024 року. "Держава у смартфоні" для мене - це коли українець може вирішити будь-яку свою життєву або ділову ситуацію онлайн в один клік і бажано зі смартфона, коли наш громадянин назавжди забуде, який на вигляд чиновник і де він перебуває, коли українці зможуть брати активну участь у розвитку держави через смартфон".

Перший заступник голови Державного агентства з питань електронного уряду Олексій Вискуб розповів представникам ЄК про проект "єМалятко", за допомогою якого батьки новонароджених зможуть отримати десять онлайн-сервісів.

За інформацією прес-служби, під час зустрічі в Офісі президента взяли участь представники Групи підтримки України в Єврокомісії Франко Пол, Представництва Європейського Союзу в Україні Мартін Клауке та координатор сектора "Реформа державного управління" Представництва ЄС в Україні Сергій Ладний.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Витрати на генеративний ШІ в АТР досягнуть $26 млрд до 2027 року

Tesla просить акціонерів повторно схвалити винагороду Маска в $56 млрд, скасовану судом

Apple розгляне можливість виробництва пристроїв в Індонезії - Кук

ЦПД спільно з TikTok мають намір блокувати "сумнівні" акаунти

Клієнти банків зможуть надсилати довідки про доходи та низку інших документів через "Дію"

Рішення про скасування арешту 19,8% корпоративних прав lifecell дасть змогу закрити угоду з NJJ у максимально короткий термін - CEO "Датагруп-Воля"

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАДОВОЛЬНИВ ПОЗОВ LIFECELL, ЗНЯВШИ АРЕШТ ІЗ 19,8% КОРПОРАТИВНИХ ПРАВ КОМПАНІЇ

Фрідман не отримає жодного цента від продажу lifecell, як і передбачають транзакційні документи - Шелемба

SpaceX вивела на орбіту нову групу інтернет-супутників Starlink

Samsung повернув собі лідерство на світовому ринку смартфонів у I кв. - IDC

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА