12:33 11.07.2019

Нацрада з телерадіомовлення оновила наглядову раду НГТУ

1 хв читати
Нацрада з телерадіомовлення оновила наглядову раду НГТУ

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення у четвер внесла зміни до складу наглядової ради ПАТ "Національна громадська телерадіокомпанія України" (НГТУ), затвердивши кандидатури двох нових членів НР і вивівши з її складу члена НР Сергія Тарана від фракції "Блок Петра Порошенка" за власним бажанням.

Кандидатуру нового члена наглядової ради НГТУ Катерини Дулапчій було запропоновано депутатською групою "Воля народу" замість Тараса Аврахова, членство якого в наглядовій раді призупинено рішенням Нацради від 4 квітня цього року.

Нацрада 7 червня отримала заяву Тарана про настання підстав для припинення повноважень члена наглядової ради НГТУ, оскільки його обрано членом президії центральної ради політичної партії "Європейська солідарність", а перебування на цій посаді унеможливлює його роботу в наглядовій раді НГТУ.

Новою кандидатурою в складі наглядової ради від фракції "БПП" також стала Оксана Миронова.

Як повідомлялося, раніше наглядова рада ПАТ "Національна громадська телерадіокомпанія України" поновила на посаді голови правління компанії Зураба Аласанію з 1 липня 2019 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА