13:02 05.08.2019

Український телеканал UATV розширив присутність у Німеччині

2 хв читати
Український телеканал UATV розширив присутність у Німеччині

Український телеканал іномовлення UATV, що входить до складу Мультимедійної платформи іномовлення України (МПІУ), відтепер доступний у пакетах кабельного телебачення німецьких провайдерів телекомунікаційних послуг Deutsche Telekom та MDCC.

"Телеканал Мультимедійної платформи іномовлення України UATV розширив свою присутність у Німеччині та став доступним у пакетах кабельного телебачення двох німецьких провайдерів телекомунікаційних послуг - Deutsche Telekom та MDCC", - повідомляється на сайті Міністерства інформаційної політики України в понеділок.

Deutsche Telekom - це одна з найбільших в Європі телекомунікаційних компаній, яка пропонує широкий спектр телевізійних, мобільних та інтернет-послуг. UATV доступний абонентам Deutsche Telekom у базовому пакеті некодованих каналів кабельного телебачення.

Оператор MDCC (Magdeburg-City-Com GmbH) надає жителям Магдебурга доступ до кабельного телебачення, інтернету і телефонного зв'язку. UATV входить в основний пакет кабельного телебачення MDCC.

Раніше телеканал UATV було включено до пакета оператора Glasfaser Ostbayern (бренд R-KOM), що надає телевізійні послуги у Східній Баварії.

Як повідомлялося, запуск МПІУ відбувся 1 жовтня 2015 року.

МПІУ сформована на базі державних телерадіокомпаній "Всесвітня служба "Українське телебачення і радіомовлення", "Банківське телебачення" (БТБ), державного інформаційного агентства "Укрінформ".

У рамках МПІУ, замість супутникового телеканалу "УТР", в ефірі запущено телеканал UATV. Він мовить із трьох супутників - Amos 3, Azerspace 1, Galaxy 19, а також у мережі інтернет на власному каналі в YouTube.

Канал UATV транслює новини і програми власного виробництва через супутникові та кабельні мережі п'ятьма мовами - українською, англійською, російською, арабською та кримськотатарською.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА