12:06 16.08.2019

Нацрада з телерадіомовлення через суд анулює ліцензії 17 медіа і провайдерів, які не подали інформацію про структуру власності

1 хв читати
Нацрада з телерадіомовлення через суд анулює ліцензії 17 медіа і провайдерів, які не подали інформацію про структуру власності

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила звернутися до суду щодо анулювання ліцензій 17 телерадіоорганізацій та провайдерів програмної послуги через порушення встановлених законом термінів подання регулятору інформації про структуру власності або повне нехтування цією вимогою.

Як наголошується на сайті Нацради, компанії, щодо яких держрегулятор ухвалив рішення звернутися до суду, порушили цю норму закону не вперше.

До переліку компаній, чиї ліцензії Нацрада планує анулювати, увійшли: Горохівська районна редакція проводового мовлення, "ТКС Полісся", "Запорізькі цифрові комунікації", "Схід карго транс", "АППІА", "Діджиталфлай Юкрейн", "Нова мережа", "ТБ Всесвіт", "ТРК "Соціальна країна", "Телесистеми України", "Тіса", "Фастів-Медіа", "Розумні покупки", "ТРК ОЕ", "КС Плюс", "Одеські цифрові комунікації" та "Медіанет- Інвест".

Крім того, Нацрада вирішила оштрафувати 43 компанії через ненадання або несвоєчасне подання інформації про структуру власності.

Регулятор зазначив, що неподання або несвоєчасне подання такої інформації, а також надання інформації, що не відповідає дійсності, є підставою для застосування штрафної санкції в розмірі 5% від загальної суми ліцензійних зборів за всіма ліцензіями, власниками яких є порушники.

Найменша сума штрафу за цією статтею становить 0,44 грн., найбільша - 12,85 тис. грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА