20:29 27.08.2019

1+1 media після кодування супутникового сигналу відмаркує свої канали в Т2

1 хв читати
1+1 media після кодування супутникового сигналу відмаркує свої канали в Т2

Медіагрупа 1+1 media має намір маркувати телеканали "1+1", "2+2" та "ТЕТ", які транслюватимуться в ефірі цифрової мережі Т2 ("Зеонбуд") після кодування супутникового сигналу, повідомив директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1+1 media Андрій Мальчевський журналістам у вівторок.

"Наразі всі наші канали відкриті. Відповідно, дуже важко зрозуміти, звідки береться сигнал, і якісь дрібні мережі, які не є ліцензіатами, ще можуть його транслювати, хоча ми намагаємося все це моніторити та перекривати такі можливості", - зазначив він.

За словами Мальчевського, після запуску кодування супутникового сигналу практично зникне можливість його ретрансляції звідки-небудь, крім цифрової мережі Т2.

"У жовтні ми для наших каналів, які перебувають у Т2, - "1+1", "2+2" та "ТЕТ" - запускаємо watermarking. Це буде мітка сигналу Т2. І, відповідно, якщо якийсь провайдер незаконно транслює наші канали - можна буде побачити мітку й дуже чітко ідентифікувати, звідки береться сигнал", - наголосив він.

Мальчевський також повідомив, що більшість великих кодшерингових серверів стоять за кордоном, і це дуже серйозний бізнес.

Наразі в Україні, за даними 1+1 media, близько 1,5 млн абонентів платять за використання лінійних піратських сервісів - кодшерингу або стримінгу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА