16:21 02.09.2019

Media Group Ukraine припиняє видавати газету "Сегодня"

2 хв читати
Media Group Ukraine припиняє видавати газету "Сегодня"

Media Group Ukraine (Київ) вирішила призупинити видання газети "Сегодня" з 27 вересня 2019 року, інформаційний бренд "Сегодня" сконцентрується на розвитку диджитал і ТВ-форматів, ідеться в повідомленні медіагрупи.

Як зазначають у MGU, 27 вересня 2019 року вийде останній номер щоденної газети. Надалі в режимі 24/7 редакція надаватиме інформацію своїй аудиторії на сайті та в теленовинах.

"Систему збуту друкованої преси практично зруйновано, друк дорожчає у валютному виразі, й тенденція до подорожчання збережеться. До читачів у регіонах часто доходять позавчорашні (та навіть і тижневої давнини) новини. Останнім часом ситуація тільки погіршується, і ми ухвалили бізнес-рішення - призупинити випуск щоденної газети та сконцентрувати зусилля на розвитку сайту й теленовин під брендом "Сегодня", - наводяться в повідомленні слова директора Media Group Ukraine Євгена Бондаренка.

За словами гендиректора "Сегодня Мультимедиа" Андрія Романенка, за останні дев'ять років середньотижневе охоплення газет (щоденних + щотижневих) знизилося на 52%. Водночас охоплення інтернету зросло на 60%.

"В Україні закрилося чимало газет і журналів, гравці, що залишилися, вже не можуть підтримувати інфраструктуру, необхідну для його існування. Цілі сегменти ринку припинили існування - збанкрутували передплатні агентства, закрилися мережі продажу періодичних ЗМІ. Особливо ці проблеми актуальні для віддалених регіонів, міст із населенням 50 тисяч мінус, де газети традиційно читали", - наголошує він.

За словами Романенка, всім співробітникам буде забезпечено справедливі умови звільнення та запропоновано наявні в групі можливості для працевлаштування.

Як повідомлялося, у травні 2019 року екс-операційний директор StarLightMedia Євген Бондаренко змінив на посаді директора ТОВ "Медіа Група Україна" (МГУ) Євгена Лященка.

У серпні 2018 року "МГУ" підписала багаторічний контракт з одним із найбільших у Європі супутникових операторів Eutelsat Communications (Франція) про надання мовлення на супутнику Eutelsat 9B, тестування мовлення супутника Eutelsat 9B розпочалось у 2016 році.

ТОВ "Медіа група Україна" - медіахолдинг, який об'єднує національний телеканал загального інтересу "Україна", телеканал "НЛО TV", "Індиго TV", тематичні канали "Футбол 1" та "Футбол 2", "Регіональну Медіа Групу" (канали "Донбас", "34 канал", "Сигма"), сейлз-хаус "Медіапартнерство", компанію "Діджітал Скрінз" (OLL.TV, Xtra TV), продакшн-компанію "Теле Про" та холдинг "Сьогодні Мультімедіа".

Власником медіа-холдингу є група "Систем Кепітал Менеджмент" Ріната Ахметова.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА