15:04 06.09.2019

Нацрада з телерадіомовлення підготувала план розвитку аналогового ТБ у Донецькій, Луганській і Херсонській областях у 2020 році

1 хв читати
Нацрада з телерадіомовлення підготувала план розвитку аналогового ТБ у Донецькій, Луганській і Херсонській областях у 2020 році

 Національна рада з питань телебачення і радіомовлення спільно з Міністерством інформаційної політики України підготувала план розвитку аналогового телебачення в Донецькій, Луганській і Херсонській областях у 2020 році, повідомив член Нацради Сергій Костинський на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю.

За його словами, документ передбачає встановлення додаткових передавачів аналогового телебачення в смт Чаплинці та с. Чонгарі Херсонської області, а також у Попаснянському районі Луганської і в м. Гірнику Донецької областей.

"Згідно з планом, сигнал програм Суспільного мовлення охопить стратегічні ділянки лінії розмежування і кордону з тимчасово окупованим Кримом", - зазначив він.

Костинський додав, що на засіданні в четвер, 5 вересня, регулятор видав першу партію дозволів на тимчасове мовлення в наступних населених пунктах: смт Чаплинка, ("UA: Перший", "UA: Культура", "UA: Крим", "UA: Херсон"); с. Чонгар ("UA: Перший", "UA: Крим"); м. Гірник ("UA: Культура"); Попаснянський район ("UA: Перший", "UA: Донбас" і "UA: Культура").

Крім того, за його словами, в Попаснянському районі Луганської області в 2020 році планується будівництво нової вежі висотою 150 м силами КП "Інноваційно-інформаційний центр".

"Нагадую, за рекомендацією Національної ради технологія аналогового телебачення зберігається в Донецькій, Луганській, а також у шести районах Херсонської області, які межують із Кримом", - підсумував Костинський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА