11:29 17.09.2019

"Київстар" і Microsoft пропонують бізнес-клієнтам спільне хмарне рішення Azure Stack

2 хв читати
"Київстар" і Microsoft пропонують бізнес-клієнтам спільне хмарне рішення Azure Stack

Оператор мобільного зв'язку компанія "Київстар" спільно з Microsoft запустили хмарне рішення Azure Stack with Kyivstar для бізнес-користувачів, що дає змогу впроваджувати сервіси Azure в локальному дата-центрі, йдеться в повідомленні оператора.

"Партнерський продукт дозволить компаніям оптимізувати свої корпоративні процеси і залишатися в правовому полі. Наприклад, персональні дані, які компаніям, відповідно до законодавства, необхідно обробляти на території України, залишаються в межах країни. А для IT-розробників процес розгортання додатків стане швидшим і гнучкішим", - йдеться в описі послуги.

Azure Stack with Kyivstar дозволяє клієнту використовувати онлайн-сервіси та служби гібридної хмарної платформи Microsoft Azure Stack, щоб реалізовувати бізнес-проекти й IT-рішення будь-якої складності. Вартість послуги - від 1,6 тис. грн, зокрема персональне корпоративне обслуговування від "Київстар" і технічна підтримка від Microsoft.

"Компанії в Україні стають все більш цифровими - вони використовують складну аналітику, нові канали комунікацій, створюють для своїх клієнтів IT-продукти, які працюють із великою кількістю даних та об'єднують у собі декілька різних технологій. Наша компанія відгукується на такий запит бізнесу, і ми першими з операторів пропонуємо сучасне рішення, яке об'єднало переваги Azure від Microsoft із можливостями телекому", - заявив президент "Київстар" Олександр Комаров.

У "Київстар" також повідомили з посиланням на експертів, що у 2018 році український ринок хмарних сервісів в обсягах продажів досяг показника $30,7 млн.

Як повідомлялося, "Київстар" домовився про партнерство з компанією Microsoft наприкінці 2016 року.

"Київстар" - найбільший український мобільний оператор. Надає послуги зв'язку і передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, зокрема 4G. Його послугами станом на кінець 2018 року користувалися майже 26,4 млн абонентів мобільного зв'язку і близько 0,9 млн клієнтів фіксованого інтернету.

Чистий дохід "Київстару" за підсумками 2018 року - 18,719 млрд грн, що на 13,2% більше, ніж за 2017 рік. Показник EBITDA зріс на 14,2% - до 10,529 млрд грн, при цьому маржа EBITDA збільшилася на 0,5 відсоткових пункти - до 56,2%.

Згідно зі звітом нідерландської VEON Ltd., вона контролює 100% акцій "Київстару".

Акції групи котируються на фондовій біржі NASDAQ (Нью-Йорк).

Microsoft Corp. - найбільший світовий виробник програмного забезпечення.

Різке поліпшення фінансових показників протягом останніх років допомогло Microsoft наприкінці 2018 року повернути собі перше місце у світі із капіталізації, потіснивши Amazon.com Inc. і Apple Inc.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна має власні розробки, які допоможуть перебити телевізійний сигнал РФ у прикордонні, - Зеленський

Витрати на генеративний ШІ в АТР досягнуть $26 млрд до 2027 року

Tesla просить акціонерів повторно схвалити винагороду Маска в $56 млрд, скасовану судом

Apple розгляне можливість виробництва пристроїв в Індонезії - Кук

ЦПД спільно з TikTok мають намір блокувати "сумнівні" акаунти

Клієнти банків зможуть надсилати довідки про доходи та низку інших документів через "Дію"

Рішення про скасування арешту 19,8% корпоративних прав lifecell дасть змогу закрити угоду з NJJ у максимально короткий термін - CEO "Датагруп-Воля"

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАДОВОЛЬНИВ ПОЗОВ LIFECELL, ЗНЯВШИ АРЕШТ ІЗ 19,8% КОРПОРАТИВНИХ ПРАВ КОМПАНІЇ

Фрідман не отримає жодного цента від продажу lifecell, як і передбачають транзакційні документи - Шелемба

SpaceX вивела на орбіту нову групу інтернет-супутників Starlink

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА