11:45 19.09.2019

ВР ухвалила за основу законопроект про призначення та звільнення членів Нацради з телерадіомовлення

1 хв читати
ВР ухвалила за основу законопроект про призначення та звільнення членів Нацради з телерадіомовлення

Верховна Рада України на пленарному засіданні у четвер ухвалила за основу законопроект, спрямований на вдосконалення процедури призначення та звільнення членів Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", законопроект №2036 підтримали 292 народних депутати.

Як зазначається в тексті пояснювальної записки до документа, законопроект передбачає надання члену Національної ради права виконувати обов'язки до призначення нового члена та закріплюється обов'язковість одночасного призначення членів регулятора на всі вакантні посади.

Згідно з чинною редакцією закону "Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення" порядок звільнення та призначення членів Нацради Верховною Радою передбачає двомісячну відсутність членів регулятора в зв'язку з проходженням процедури відбору та призначення.

Очікується, що ухвалення цього законопроекту збільшить ефективність держрегулювання у сфері телебачення і радіомовлення, забезпечить безперервну роботу Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення після завершення повноважень її попередніх членів, призначених за квотою парламенту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА