19:34 24.09.2019

Коберник звільнили з ТСН.ua за скороченням штату, вона пішла в theБабель

2 хв читати
Коберник звільнили з ТСН.ua за скороченням штату, вона пішла в theБабель

Заступника директора департаменту новин медіагрупи "1+1" з нових медіа Катерину Коберник, яка очолила сайт ТСН.ua після того, як у 2013 році пішла з "Forbes Україна" (купленого бізнесменом Сергієм Курченком у Бориса Ложкіна в складі "Українського медіа холдингу"), у вівторок звільнено з ТСН.ua за скороченням штату.

"Ні, це не через погані показники - з початку року сайт ледь не щомісяця бив власні рекорди та досяг історичного максимуму в 7,3 млн уників на місяць. Проблема в давньому конфлікті з колишнім гендиректором "1+1" Ткаченком (керівник парламентського комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики від фракції "Слуга народу" Олександр Ткаченко - ІФ)", - написала Коберник у Facebook.

"Рішення ухвалили, коли він був актуальним. Конфлікт і управлінський, і етичний", - додала журналіст.

Вона заявила, що в роки її керівництва сайт був незалежним і під гарантіями редакційної угоди з акціонером Ігорем Коломойським писав те, що вважала за правильне редакція, а не Ткаченко чи Коломойський.

"Після того, як я пішла, ця угода втратила чинність. У сайту нині непрості часи. Я дуже сподіваюся, що попри все, з'явиться нова угода, що знайдеться людина, яка зможе щодня відстоювати те, що в ній написано - це складно", - написала Коберник.

Вона повідомила, що йде в інтернет-медіа theБабель, яке також фінансує Коломойський, де з моменту його запуску рік тому була шеф-редактором.

"З нами не хоче спілкуватися частина владної команди? Головне, що ми хочемо і будемо про неї писати", - зазначила на завершення Коберник.

Коломойський у середині вересня в кулуарах форуму YES під час спілкування з журналістами заявив, що всі його медіапроекти збиткові і він розглядає їх фінансову підтримку як філантропію. Він також повідомив, що розглядає можливість стати гендиректором "1+1", оскільки будь-яка інша кандидатура викликатиме ревнощі у Ткаченка, який пішов у Верховну Раду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА