20:45 27.09.2019

Airbus і Alibaba Cloud створять дата-центр Skywise в Китаї

1 хв читати
Airbus і Alibaba Cloud створять дата-центр Skywise в Китаї

Європейський авіаконцерн Airbus підписав угоду з Alibaba Cloud, підрозділом Alibaba Group з інформаційного забезпечення, про створення дата-центру Skywise в Китаї.

Як повідомляється в прес-релізі європейської компанії, Skywise є відкритою платформою Airbus для інтеграції даних, яка покликана забезпечити ефективну взаємодію в цифровому просторі між гравцями аерокосмічної галузі. Skywise допомагає авіакомпаніям краще оптимізувати внутрішні операційні процеси, а також скоротити витрати і підвищити безпеку.

Партнерство з Alibaba Cloud і використання локального дата-центру дозволять платформі Skywise надавати китайським авіакомпаніям персоналізований сервіс, а також інструменти для гарантування безпеки даних, які необхідні китайським компаніям для отримання доступу до платформи.

"Ми раді можливості запропонувати сервіси Skywise нашим клієнтам в Китаї і разом з ними використовувати всі переваги роботи з даними, що не тільки приносить користь всій галузі, а й допомагає просувати застосування просунутої аналітики в рамках національної авіаційної галузі Китаю", - зазначив директор з цифрової трансформації Airbus Марк Фонтен.

Наразі понад 90 авіакомпаній використовують сервіси Skywise, які забезпечують гравцям галузі доступ до аналітики даних більш ніж 7 тис. літаків, підключених до платформи.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА