12:37 01.10.2019

"Київстар" запускає чотири нових тарифних плани у лінійці "Київстар Все разом"

2 хв читати
"Київстар" запускає чотири нових тарифних плани у лінійці "Київстар Все разом"

Мобільний оператор "Київстар" із 1 жовтня 2019 року запускає для нових клієнтів чотири тарифних плани у лінійці "Київстар Все разом".

Як повідомляє прес-служба компанії у вівторок, усі нові тарифні плани включають: домашній інтернет зі швидкістю 100Мб/сек., безлімітні дзвінки на номери "Київстар" і безлімітний нетарифікований інтернет для використання 42 додатків. Серед них - Google Maps, Snapchat, Pinterest, Google Play Music, SoundCloud, Spotify, Netflix, а також онлайн-ігри Minecraft, World Of Tanks BLITZ, сервіс Steam та ін.

У новому тарифі "Київстар Все разом Базовий", зокрема, абоненти отримають 120 хв. на номери інших телеком-операторів, а також 12 Гб мобільного інтернету.

У тарифі "Київстар Все разом Вигідний" у абонента буде безлімітний мобільний інтернет і 180 хв. на мобільні номери інших операторів і за кордон, а також 180 SMS для відправки по Україні.

Тариф "Київстар Все разом Щедрий" передбачає безлімітний мобільний інтернет і 300 хв. на інші мобільні України та за кордон.

Тариф "Київстар Все разом Ігровий" розроблено для шанувальників онлайн-гри "World Of Tanks". Він має додаткові ігрові переваги. Крім того, цей пакет включає 300 хв. на інші мобільні України та за кордон, а також 300 SMS по Україні.

При цьому, відповідно до прес-релізу, для нових абонентів діятиме знижка 50 грн на перші чотири оплати за пакет послуг, а абоненти, які підключать "Київстар Все разом Ігровий" до кінця листопада 2019 року, отримають знижку в 175 грн на перші чотири оплати.

"Київстар" - український оператор телекомунікацій. Надає послуги зв'язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, зокрема 3G. Його послугами станом на кінець 2018 року користувалися близько 26,4 млн абонентів мобільного зв'язку та близько 0,9 млн клієнтів фіксованого інтернету.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА