21:37 03.10.2019

Facebook оголосив про запуск програми Threads для користувачів Instagram

2 хв читати
Facebook оголосив про запуск програми Threads для користувачів Instagram

Facebook оголосив про запуск нової програми для обміну фото- та відеоконтентом з іншими користувачами - Threads. Про це йдеться в повідомленні компанії.

Новий додаток дасть користувачам Instagram можливість автоматично ділитися з близькими друзями своїми статусами, які будуть змінюватися в залежності від різних факторів.

"Ми побачили необхідність для користувачів залишатися більш пов'язаними з вузьким колом друзів протягом дня, щоб вони за допомогою фото або відео могли розповісти їм, що вони роблять або як себе почувають. Ось чому ми створили Threads, новий спосіб спілкування з близькими друзями в виділеному приватному просторі", - пояснили розробники Facebook.

Роком раніше в Instagram (належить Facebook) з'явилася функція "кращі друзі", яка дозволяє ділитися зникаючими через 24 години фото- і відеоповідомленнями Stories з обмеженим колом друзів. Threads повторить ці функції, однак працюватиме як окремий додаток, в якому в порівнянні з Instagram підвищена конфіденційність і швидкість роботи.

Новий додаток дозволить відправляти фотографії або відео в особисті повідомлення близьким друзям усього за два натискання: у вікні, яке дозволяє зробити селфі або зняти відео, можна розмістити іконки тих, кому є бажання цієї миті відправити візуальне повідомлення.

Користувачі Threads зможуть встановлювати в своїх профілях ще й статус активності, в якому вони зараз перебувають, наприклад "вчуся", "прокрастиную", "рухаюся" тощо.

Про запуск нової програми Facebook у кінці серпня з посиланням на джерела повідомляло видання The Verge. У травні цього року соцмережа припинила роботу над додатком Instagram Direct, яке дозволяє надсилати приватні повідомлення. Його тестували в декількох країнах, але в підсумку відмовилися від глобального запуску. Проте функція Direct є в самому додатку Instagram.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА