15:23 23.10.2019

"Київстар" запустив нову лінійку тарифів для контрактних і бізнес-абонентів

2 хв читати
"Київстар" запустив нову лінійку тарифів для контрактних і бізнес-абонентів

Оператор мобільного зв'язку компанія "Київстар" представила єдину лінійку з п'яти тарифних планів Smart для контрактних і бізнес-клієнтів.

Згідно з повідомленням прес-служби оператора, нова тарифна лінійка складається з продуктів Smart, Smart+, Smart Max, Smart Business, Smart Business+ вартістю від 150 до 1200 грн/міс. Вона доступна для всіх абонентів контрактної та корпоративної форм обслуговування, а також для нових клієнтів.

До зазначеної тарифної лінійки входять безлімітні дзвінки в мережі "Київстар", а також без додаткової плати послуги: Mobile ID (цифрова мобільна ідентифікація і кваліфікований електронний підпис, за допомогою якого можна підписувати різні електронні документи), "Sim для пристроїв" і безоплатне підключення до послуги "Домашній інтернет".

Контрактні абоненти, крім зазначених тарифних планів, можуть підключити тариф "Київстар Сім'я", в якому є безлімітні дзвінки в мережі, 60 хв. на інші напрями і 6000 Мб мобільного інтернету.

Абонентам тарифних планів Smart Max, Smart Business, Smart Business+ доступні, зокрема, такі додаткові сервіси, як ліцензоване програмне забезпечення Microsoft Office 365, яке можна використовувати не тільки на телефоні, але і на ПК або планшеті й "Віртуальна мобільна АТС".

Мережа 4G від "Київстар" працює в 6,867 тис. населених пунктах, із них 90% розташовані в сільській місцевості. Загальна кількість жителів на території доступності 4G зв'язку - понад 29 млн осіб (70% населення України).

Послугами 4G у мережі "Київстар" скористалися понад 7 млн 500 тисяч абонентів.

"Київстар" - український оператор телекомунікацій. Надає послуги зв'язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, зокрема 3G. Його послугами станом на кінець 2018 року користувалися близько 26,4 млн абонентів мобільного зв'язку та близько 0,9 млн клієнтів фіксованого інтернету.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА