13:05 06.11.2019

lifecell і "Vodafone Україна" запустили сервіс SMS-оплати у громадському транспорті Вінниці

2 хв читати

Мобільні оператори lifecell і "Vodafone Україна" спільно з Вінницькою міськрадою та комунальним підприємством "Вінницька транспортна компанія" запустили послугу оплати проїзду в громадському транспорті міста за допомогою SMS, повідомила прес-служба lifecell.

Тепер оплатити поїздки у Вінниці таким способом зможуть абоненти трьох мобільних операторів ("Київстар", lifecell і "Vodafone Україна"), відправивши повідомлення з відповідним кодом на номер 877.

Як зазначають у lifecell, для SMS-оплати не важлива модель телефону - можна використовувати і смартфони, і кнопкові телефони. При цьому на балансі абонента має бути достатня сума коштів. Скористатися послугою можуть тільки абоненти передплаченого зв'язку. Додаткові кошти за відправку SMS не стягуються, з мобільного рахунку списується лише сума вартості квитка.

"Такий квиток - це швидкий, зручний і екологічний спосіб оплати проїзду, адже паперові квитки у разі оплати за допомогою SMS не потрібні. Пасажир просто обирає потрібний код, відправляє його в SMS-повідомленні на номер 877 і отримує SMS-підтвердження оплати з унікальним кодом і терміном дії квитка", - йдеться в повідомленні.

"Нас радує те, що послуга SMS-оплати у транспорті Вінниці тепер доступна абонентам усіх трьох операторів, адже йдеться не про конкуренцію, а про зручність і розширення можливостей оплати для всіх жителів і туристів міста. Досвід Vodafone показує, що кількість SMS-платежів від наших абонентів у Львові, Івано-Франківську та Житомирі зросла більше ніж удвічі з моменту запуску послуги. Розраховуємо, що ця тенденція збережеться і у Вінниці", - наводить прес-служба lifecell слова заступника гендиректора "Vodafone Україна" (регіон Захід) Олену Котельникову.

Наразі можливість оплатити проїзд у міському транспорті за допомогою SMS уже є в абонентів трьох операторів у Львові, Івано-Франківську та Житомирі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА