16:32 07.11.2019

Microsoft в Україні очікує зростання доходів від продажу хмарних технологій на 50% щорічно

2 хв читати
Microsoft в Україні очікує зростання доходів від продажу хмарних технологій на 50% щорічно

Найбільший світовий виробник програмного забезпечення Microsoft Corp. очікує зростання доходів від продажу хмарних технологій в Україні на 50% щорічно протягом двох найближчих років, заявив директор ТОВ "Майкрософт Україна" Ян Пітер де Йонг під час прес-сніданку в Києві у четвер.

При цьому він зазначив, що в рамках глобальної цифрової трансформації в компанії на глобальному рівні розвиток і реалізація доступу клієнтів до хмарних сервісів стають пріоритетними і в Україні.

Ян Пітер де Йонг уточнив, що йдеться про всі хмарні сервіси лінійок Microsoft Office 365, Microsoft Azure і Microsoft Dynamics.

Цифрова трансформація дає змогу переосмислити способи взаємодії людей, даних і процесів. Стратегія цифрової трансформації, яка фокусується на цих трьох основних компонентах, дозволить вашій компанії стати кориснішою для клієнтів та отримати конкурентні переваги в орієнтованому на цифрові технології світі.

Найбільший світовий виробник програмного забезпечення Microsoft Corp. збільшив чистий прибуток у першому кварталі 2019 фінансового року на 21%, зокрема завдяки хмарному бізнесу.

Як повідомляється в прес-релізі компанії, її чистий прибуток в липні-вересні становив $10,678 млрд, виручка зросла на 14% - до $33,055 млрд євро проти $29,084 млрд роком раніше.

Виручка підрозділу Intelligent Cloud ("розумна хмара"), до якого входить хмарний сервіс Azure і бізнес із випуску програмного забезпечення для серверів, у першому фінкварталі злетіла на 27% і досягла $10,845 млрд, повідомляється у звітності.

Підрозділ Productivity and Business Processes, який, зокрема, розробляє пакет додатків Office, збільшив виручку на 13% - до $11,077 млрд. Продаж продуктів і сервісів для корпоративних клієнтів зріс на 13%, для приватних користувачів - на 5%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА