21:15 23.11.2019

Дуров вибачився за збій у роботі Telegram

2 хв читати
Дуров вибачився за збій у роботі Telegram

Творець Telegram Павло Дуров приніс вибачення користувачам месенджера, які в п'ятницю зіткнулися з проблемою відправки повідомлень.

"Вчора з 13:00 до 14:00 за Гринвічем близько 15% користувачів, які були онлайн, мали проблеми з підключенням до Telegram. Це переважно торкнулося користувачів з Німеччини, Іраку, Узбекистану, Росії, України, Казахстану і Білорусі. Ми приносимо вибачення за кожне повідомлення, яке ми не змогли доставити протягом цієї години", - написав Дуров у своєму телеграм-каналі.

Дуров зазначив, що кількість користувачів Telegram продовжує рости зі швидкістю 50% щорічно.

"Такий швидкий темп зростання, на жаль, усе ще супроводжується деякими проблемами. Ми прагнемо зробити нашу платформу максимально надійною. Ми пишаємося тим, що, навіть незважаючи на деякі спроби порушити її доступність (наприклад, DDoS атака з Китаю в червні), з кожним роком Telegram стає все менш схильним до таких проблем", - йдеться в повідомленні.

У п'ятницю в роботі месенджера Telegram стався глобальний збій, свідчать дані сервісу Downdetector.

З проблемами з використанням месенджера в РФ зіткнулися жителі Москви, Петербурга. За кордоном Telegram став недоступний в низці міст України, зокрема, в Києві, Одесі та Харкові. Проблеми з месенджером також виникли в Білорусі, Узбекистані, Німеччині, Франції, Великій Британії.

Востаннє Telegram зіткнувся зі збоями в роботі в червні 2019 року. Тоді він піддався потужній DDoS-атаці. Проблеми при цьому фіксувалися у жителів Бразилії і США, а також у користувачів в Європі. Дуров пов'язував червневий збій в роботі месенджера з протестами в Гонконгу. За його словами, месенджер атакували переважно з IP-адрес, зареєстрованих в Китаї.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА