18:47 09.12.2019

До кінця року держава знатиме про якість інтернету у всіх соцоб'єктах - Гончарук

1 хв читати
До кінця року держава знатиме про якість інтернету у всіх соцоб'єктах - Гончарук

Інформація про якість інтернету в усіх соціальних об'єктах країни, зокрема освітніх та медичних закладах, бібліотеках, музеях і центрах надання адміністративних послуг, буде доступна вже до кінця цього року, заявляє прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

"Минулого тижня я доручив міністерствам та іншим органам виконавчої влади спільно з Міністерство цифрової трансформації України перевірити всі соціальні об’єкти та пункти надання послуг на доступ до якісного інтернету. Ми вже маємо офіційну статистику щодо підключення до інтернету українських шкіл. На черзі - дитсадки, бібліотеки, лікарні, ЦНАП, музеї та інші об’єкти. Це дасть змогу ефективно використати бюджетні кошти на підключення до широкосмугового доступу важливих соціальних об’єктів", - написав Гончарук на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

За словами прем'єра, сучасний і швидкісний інтернет в лікарнях, навчальних закладах або центрах надання послуг дасть змогу українцям отримувати якісніші послуги, а також не втрачати зв'язок із державою та одне з одним.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА