15:34 11.12.2019

Рішення про продаж прав на трансляцію "Слуги народу" російському "ТНТ" ухвалювала шведська Eccho Rights - "Квартал 95"

3 хв читати
Рішення про продаж прав на трансляцію "Слуги народу" російському "ТНТ" ухвалювала шведська Eccho Rights - "Квартал 95"

 Права на телетрансляцію серіалу "Слуга народу" з президентом Володимиром Зеленським у головній ролі російському телеканалу "ТНТ" (входить до медіахолдингу "Газпром-медіа") передала шведська компанія Eccho Rights (дистриб’ютор низки продуктів студії "Квартал 95" з 2012 року), повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі студії.

"Eccho Rights володіє правами на дистрибуцію деяких тайтлів бібліотеки "Квартал 95". Компанія продає на різні території різні види прав: трансляція на ТБ, VOD-права тощо", - зазначили в студії.

Згідно з відповіддю на запит агентства, студія "Квартал 95" ще у 2012 році розпочала співпрацю з міжнародним дистриб'ютором Eccho Rights - відтоді шведська компанія представляє проекти студії на ринках світу.

За інформацією "Квартал 95", компанія Eccho Rights після прем'єри першого сезону серіалу "Слуга народу" продала формат серіалу американській компанії FOX Studios, а сам серіал - найпопулярнішій онлайн-платформі світу Netflix.

"Крім того, формат серіалу або сам серіал були продані до більше ніж 20 країн, серед яких Франція, В'єтнам, Філіппіни, Греція, Сербія, Чорногорія, Болгарія, Польща, Сербія, Індія, Корея, Греція, Казахстан, Литва, Естонія, Молдова, Монголія, Фінляндія, Грузія і Білорусь. Проект подивилися мільйони глядачів, і в Україні, і за її межами", - наголосили у "Кварталі".

Водночас у студії не відповіли на запитання, на яких умовах здійснюватиметься показ "Слуги народу" на російському телеканалі "ТНТ", а також чи отримає "Квартал 95" роялті з цього показу.

Як повідомлялося, раніше цього року компанія Eccho Rights продала російській компанії "Яндекс" ексклюзивні права на показ в інтернеті на території РФ серіалу "Слуга народу", після чого вільний доступ до його показу було заблоковано з 22 травня на території Росії на прохання правовласника.

Eccho Rights - міжнародна компанія з управління правами з офісами у Стокгольмі, Стамбулі, Мадриді та Манілі. Починаючи з 2018 року Eccho Rights входить до складу CJ ENM, однієї з найбільших в Азії медіа- та розважальних компаній.

Серіал "Слуга народу" складається з трьох сезонів (51 серія). Прем'єра серіалу в Україні відбулася на телеканалі "1+1" у листопаді 2015 року, другого сезону - 23 жовтня 2017 року, а прем'єра третього сезону відбулася напередодні президентських виборів - 27 березня 2019 року.

Згідно з оприлюдненою президентом Володимиром Зеленським декларацією про доходи, йому належать 100% корпоративних прав ТОВ "Кіноквартал", 99,99% корпоративних прав ТОВ "Студія "Квартал 95" (ще 0,01% у його дружини Олени Зеленської), 25% ТОВ "Зеларі ФІШ", 16,7% ТОВ "Продюсерський центр "Ліга сміху", 22,5% ТОВ "Анімаційна студія 95", 12,5% ТОВ "Квартал ТВ", 18% ТОВ "Студія "Квартал 95", 15% ТОВ "Фіш-Хаус" (ресторанний бізнес). 12,5% ТОВ "Інвест-Аніма". Він також володіє 13% ТОВ "Гауді Студіо", 18,75% ТОВ "Квартал-концерт".

Зеленський є кінцевим бенефіціаром ТОВ "Кіноквартал" (Україна), ТОВ "Студія "Квартал-95" (Україна), "Ельдоранте Лімітед" (Aldorante Limited, Кіпр), "Вілхар Холдінгс Лімітед" (Vilhar Holdings Limited, Кіпр), "Фільм Херітейдж інк." (Film Heritage inc, Беліз), "Сан Томмасо С.Р.Л." (San Tommaso S.R.L., Італія).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА